Dun aksam bilgisayarim bi anda tik diye kapandi normal webde dolanirken, tekrar acmaya basdim acildi hemen kapandi tekrar bir iki kere denedim hep bu sonucu verdi. eskiden oyun oynarken boyle oluyordu pc cok isindigindan kapatiyordu kendini yine oyle olmusdur dedim bekledim bi sure ondan sonra bilgisayari tekrar baslattim bilgisayarda hersey normal calisio gibi seslerden anladiim kadariyla fakat monitore goruntu gelmio? sorunn ne olabilir ekran kartinda olabilir diye dusundum ben acikcasi ama emin olmak istedim ona gore bir an once problemi cozup bilgisayarima kawusmak istiorm :S
aniden kapanma sorunu sıcaklıktan meydana çıkar bilgisayarının kasasına bakıp fanların temizliğine tam oturmalarına ve döndüklerine emin olmalıydın büyük ihtimal ya ramların yanmıştır yada ekran kartı uçmuştur sıcaklıktandır diye tahmin ediyorum
ewt bende sogumasini beklerken oyle yptim fanlari temizledim fln taktim hepsini geri ama acilmadi ramlerin yanicani sanmiorm 3 tane ram takili 2 si yansa biri calistirmazmiydi? :D ekran kartindandir heralde ama emin olmak istiorm bosuna ekran karti almialim simdi :S
ramlardan bitanesi bozuk olsa bile sistem çalışmaz arkadaşım tek tek denemen lazım ramları
fanları tam oturtamadığın için makina sıcaklıktan dolayı kendini kapatmış veya resetlemiş bu işlem böyle devam edince ya ekran kartını feda etmiş yada kuzey köprüsünü
ama ramler bozuk olsa en azindan bi goruntu gelmezmi ekrana ? hic ram takili degilken bile goruntu geliodu cunku :D ramleri tek tek takip denedim yinede bir goruntu alamadim ekran kartim gitmis anlasilan =(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boracakar -- 12 Ekim 2008; 14:24:51 >