Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sistemim için güç kaynağı tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Sistemim için güç kaynağı tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mertoni

12 Ekim 2008; 2:29:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

asus rampage x48
Q9300
msi nx 8800 gts
5 adet raptor disk (raid 0)
4 x 1 gb ram
asus 18 blt dvd rw
lg usb dwd rw
maxtor e sata 7200 disk
wd usb 7200 disk
enermax chakra kasa içinde 2 adet 12 lik fan 1 adet büyük fan
ayrıca usb ıvır zıvır

yukarıdaki sistemimde şu an zalman zm 400b -aps güç kaynağı var. ben güç kaynağının yetersiz kaldığını düşünüyorum. Güç kaynağı terfisi için bana önereceğiniz sessiz bir ürün var mı forumda satan arkadaş olursa ürünü satın alabilirim. teşekkürler

hahomaru

12 Ekim 2008; 3:59:17 

güç kaynağının neden yetersiz kaldığını düşünüyorsun? kilitlenme, reset benzeri bir problemmi var? zalman iyi bir güç kaynağıdır ve gerçek 400w verir...çoğu 500w geçinen güç kaynağından yüksek performanslıdır...eğer sisteminde bir problem yoksa değiştirme derim...varsa ya da illa değiştiricem diyorsan http://www.hepsiburada.com/ocz-gamexstream-700w-sli-powersupply-ocz700gxssli-eu/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71049 ya da asus un 600W olanı seçebilirsin...
!brahim

Sisteme Gözat

12 Ekim 2008; 14:30:36 

Arkadaşım sistemindeki sadece raptor dskler bile normal disklere göre 2 kat akım çekiyor. Böyle bir yatırımı yaptığına göre o ekran kartı 1 sene içinde seni tatmin edemeyecek seviyeye gelir diye düşünüyorum. Alabileceğin muhtemel 4870 ler için 610 yada 700W lık psu lar öneriliyor Kaldıki şu sistem de 400 W için fazla.

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
mertoni

12 Ekim 2008; 21:38:02 

aslında güç kaynağının yetersizliğine delil olabilecek bariz bir olay yaşamadım. ama 2 defa raid sistemim çoktü. normalde vista64 bit kullanıyorum işletim sistemi sorunsuz. program olarak ta öylü yüklü program yok. sadece bir kaç mühendislik programı var sistem çokmelerinin sebebi her seferinde 1 diskin kayıp olması idi. sistemi yeniden yülediğimde sorunsuz çalıştı. sanırım bu düşünce güç kaynağının terfisine itti beni

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Sistemim için güç kaynağı tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Neticaret Standı
E-Çözüm'ün standında internet üzerinde ticaret yapmak isteyenlere özel olarak geliştirdikleri; NeTicaret adlı ürünleri ile ilgili bilgi alıyoruz.
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar