Şimdi Ara

Cebit 2008: TTN Mobile 3 sim kartlı cep telefonu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
18.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cebit 2008'in belki de en ilgi çekici standlarından birindeyiz. 3 Hatlı cep telefonu, Projeksiyonlu Cep telefonu, Kullan at Cep telefonu ve fazlası bu standda.


    [wvp=372]




  • 3 sim kartlı telefonun yanında projeksiyon özelliğide yine bir ilk sanırım. Wifi, dokunmatik ekran, tv, projeksiyon, java, çift ekran... bir telefondan istenilenden kat kat fazlası sunulmuş durumda beklenilenin üstünde harika bir telefon.

    Bu arada Kullan-at lakaplı telefonun fiyatını gerçekten merak ettim :)

    Yeterince bilgilendirici bir video olmuş, teşekkürler.
  • 3 sim kart desteği iyi olmuş. 3 operatörüde kullanırız artık ayrıca diğer özellikleride çok etkileyici. Fiyatını çok merak ediyorum...
  • 3 sım kart yetmez,20-25 sım kartlı modellerı beklıyoruz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ERGENEKON

    3 sım kart yetmez,20-25 sım kartlı modellerı beklıyoruz...

    bütün ülkelerin sim kartlarını takarız global bi telefon olur aynı anda 25 hat aktif
  • ttn mobile gerçekten iyi işler yapmaya başladı.Uygun fiyata çok özellikli cihazlar ile bu günlerde çok popüler olmayı başaran bir marka.Ancak bekleme süresi bana çok az geldi.150 saat gerçekten az.Birde 3 simkart,bluetooth,kamera,vs.gibi özelliklerin açık olacağı düşünüldüğünde bu ancak 1-1.5 gün kadar kullanılabilecek cihaz olacaktır.Buda çok büyük bir handikap.
    Kullan at telefon fikri güzel.Böylece herkes cep telefonu sahibi olabilecek.Sanırım 20 lira gibi bir fiyatı olacaktır.>Sadece konuşmak için kullanılacağından pili de iyi dayanır diye düşünüyorum.
  • Gerçekten, çok iyi işlere adım atıyorsun
  • öncelikle mesut bey çok şık olmuşunuz iyice aştınız kendşnşzş bu 3 sim kartlı cebitte satlmıyomu
  • 1 Ay önce bizim sınıftaki arkadaşta görmüştüm bu 3 sim kart olayını


    2sini doldurmuş,1 i boştaydı
  • markanın türk markası olduğu hiç dile getirilmemiş ürünleri türk tasarımcılar ve türk mühendisler tarafından planlanıyor üretime hazırlanıyor. 13mp telefonda çıkartcaklarmış resmi sitesinde ytl olarak satılıyor ürünleri.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkanky


    quote:

    Orjinalden alıntı: ERGENEKON

    3 sım kart yetmez,20-25 sım kartlı modellerı beklıyoruz...

    bütün ülkelerin sim kartlarını takarız global bi telefon olur aynı anda 25 hat aktif






  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkan baydur

    markanın türk markası olduğu hiç dile getirilmemiş ürünleri türk tasarımcılar ve türk mühendisler tarafından planlanıyor üretime hazırlanıyor. 13mp telefonda çıkartcaklarmış resmi sitesinde ytl olarak satılıyor ürünleri.


    Marka türk diye övünelim peki neden Ti Ti eN diye okuyoruz?? Açılımı nedir bu kısaltmanın?

    Marka- Firma ayrımı nedir? kafam çok karıştı...
  • değişik türden cep telefonları. Bu kullan at cep telefonu olayını sanırım Kurtlar vadisi gibi dizilerden esinlenmişler.. Filmdekiler telefonu dinlemeye karşı hep tel ve sim değiştirdikleri için bu fikir ortaya çıkmış sanırım

    Bu arada Mesut Bey in top sakalı yakışmış
  • Mesut maşalah senin hızına da yetişilmiyor. Gerçekten faydalı ve bilgilendirici videolar ile geliyorsun.

    Üç hatlı ürün hatta dört hatlı ürün bile kullanıcı bulacaktır gibime geliyor. Kullan at telefonu kavramına gelince. Zannedersem multimedya özellikleri değil de sadece arayanın bulabilmesi için diğer bir deyişle "harcı alem" yedek bir telefondan bahsediliyor. Modeli geçti derdi yok. Bozulunca atacaksın ya da zor koşullarda eskiyecek, çizilecek, çalınacak derdin olmayacak. Zaten multimedya özellikleri için gelişmiş bir PDA kullanırsınız, telefon olarak kulanmak için de bunlardan alırsınız.

    TTN mobile türk firması yani türk markası olabilir. Unutmayın PIRANHA da alman firması. Ama telefonlar çin malı. PIRANHA teknoloji üretmiyor yani devre ve chip tasarımı yapmıyor, yazılım yapmıyor. Sadece konsepti ortaya koyuyor ve ona göre telefon ürettiriyor. Bu durumda PIRANHA marka bir telefona "alman malı" diyebilir miyiz? Zannedersem TTN mobile de öyle.




  • bu ürün satışa çıktı mı acaba, çıkmadıysa fiyat ne olur sizce arkadaşlar?
  • arkadaşlar bu videoları izlemekte sorun yaşayan sadece benmiyim 1 satte anca yükleniyor BAĞLANTIM 4096
  • Arkadaşım sanırım aşırı yogunluk var bu video ya yada serverda şişme olmuş hehe :D dedigin gibi uzun sürüyor ama 1 saat gibi bi süre degil bende 2048 var torrent downloadı yaparken izledim. yavaş yavaş hızlanacak yüklenmesi..! kanımca
  • ben sahibiyle konuştum.isteklere göre yeni eklentiler yapacaklarmış
    ayrıca sitesinde yakında bir pda dan bahsediyor.wm 6.1 kullanacaklarmış
    resmi sitesine bir bakın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkan baydur

    markanın türk markası olduğu hiç dile getirilmemiş ürünleri türk tasarımcılar ve türk mühendisler tarafından planlanıyor üretime hazırlanıyor. 13mp telefonda çıkartcaklarmış resmi sitesinde ytl olarak satılıyor ürünleri.


    13 mp. kamera çok iyi performans verebilmesi için lensinin ve ekranının kaliteli olması gerekir.Zaten o küçük ekranda 13 mp. 3.2mp.den farklı görünmeyecektir diye düşünüyorum.Çünkü firma mümkün olduğunca ucuz ürünler piyasaya sunmaya çalışıyor.Bu nedenle çok kaliteli bir ekrana sahip olacağını düşünmüyorum 13 mp. telefonun.Çıksa dahi reklam amaçlı olur ki ona da o kadar para vereceğime gider adam gibi fotoğraf makinesi alırım.Böylece kötü-bulanık vs. gibi çekim dertlerim olmaz.Yani kafam rahat olur...




  • Cebit 2008: TTN Mobile 3 sim kartlı cep telefonu!

    4x Dijital 3x Optik

    Bende TTN nin açılımını çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.