Şimdi Ara

Kingston Nehalem için 3 kanal DDR3 kitleri hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sektör devi Intel'in Kasım ayında duyurmaya hazırlandığı Nehalem tabanlı Core i7 serisi yeni nesil işlemciler için bellek üreticilerinin çalışmaları devam ediyor. Pek çok firma gibi Kingston'da Intel'in yeni nesil işlemcileri için özel bellek kitleri hazırlıyor. Elimize ulaşan bilgilere göre firma hem maliyet odaklı ValueRAM hem de yüksek performans meraklıları için hazırladığı HyperX serileri dahilinde üç kanal DDR3 kitleri duyuracak.


    Firma büyük bir ihtimalle ilk etapta 3GB'lık DDR3 kitini duyuracak. 1600MHz'de çalışacak yeni kit 1GB'lık 3 adet DDR3 modülünden oluşacak. HyperX serisi dahilinde hazırlanacak yeni kit ayrıca Intel'in Xtreme Memory Profile olarak tanımlanan XMP teknolojisine de destek verecek. Ayrıca Kingston'ın açıklamalarına bakılırsa yeni kit Core i7 XE 965 ve Intel'in X58 yonga setli anakartıyla 38GB/sn'den daha fazla bant genişliği sağlayabilecek.


    Tavsiye edilen gerilim değerlerine destek vereceğini de belirten Kingston'ın 3 kanal DDR3 kitlerinin Core i7 serisi işlemcilerin lansmanına paralel olarak önümüzdeki ay içerisinde kullanıma sunmaya başlayacak.








  • ram ve anakart en iyi rami alırsın en iyi anakartı alırsın ama kağıtta yazan mhz leri bi türlü göremessin ne olur peki sdc paran bosa gider okadar.
  • intel gerçekten piyasayı domine ediyor...
    3 kanal ram kullanıyorum ankartlarda dedi,
    bütün ram üreticileri 3lü kit hazırladı...
    ağlayalım mı gülelim mi şimdi... :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.