Şimdi Ara

2012 yılına kadar Wi-Fi destekli 1 milyar cihaz satılması bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Arka arkaya duyurusu yapılan yeni dizüstü bilgisayarlar ile birlikte WiMAX'in günemde ağırlık oluşturmaya başladığı son günlerde günümüzde yaygın olarak kullanılan kablosuz ağ standardı WiFi ile ilgili de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.


    Geçtiğimiz yıl 290 milyon Wi-Fi destekli CE yani tüketici elektroniği cihazı satılırken bu rakamın önümüzdeki günlerde artacağı, bu artışta da başrolü taşınabilir cihazlarında ve dijital televizyonların oluşturacağı ifade ediliyor.


    Araştırma kuruluşu In-Stat'ın yeni raporuna göre 2012 yılı itibariyle global anlamda yaklaşık 1 milyar Wi-Fi destekli tüketici elektroniği (CE) cihazı satılmış olacak. Günümüzde Wi-Fi tabanlı cihaz satışında ağırlıklı role dizüstü bilgisayarlar sahipken, 2011 yılı ile birlikte portatif el cihazlarının en büyük kategori olacağı öngörülüyor.








  • ya acaba bu wifi lerin insan vucuduna zarari var mi
    varsa ne etkide
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CeOfFuture

    ya acaba bu wifi lerin insan vucuduna zarari var mi
    varsa ne etkide


    Bu konuda tartışmalar sürmekle birlikte araştırmalar da devam ediyor. Fakat Wi-Fi'ın insan vücuduna verdiği zarara gelene kadar daha tehlikeli olan ve günlük hayatta sıkça (bilinçli veya bilinçsizce) kullandığımız, tükettiğimiz ürünler, çözümler vs. var. Açıkçası uyanık olmak, "Nevada'da yapılan bir araştırmaya göre" diye başlayan her habere kanmamak gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Genelde duyduğum, bu sinyallerin yetişkinlere pek zararı olmadığı yönünde ama bebekleri bu cihazlara yaklaştırmayın diyorlar. Wi-fi ileride çok yaygınlaşacak ve bu sinyallerden cocukları bebekleri uzaklaştıramayacaz. İleride çocuklar manyak doğacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.