Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Numara taşınabilirliği çıkınca Iphone kontratlı fiyatları düşer mi sizce?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Numara taşınabilirliği çıkınca Iphone kontratlı fiyatları düşer mi sizce? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sbasol1981

10 Ekim 2008; 13:55:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yakında numara değişilebilirliği çıkınca herkes istediği servis hizmetini alabilecek kendi numarası için..
Turkcell'in çok müşteri kaybedeceğini öngörenler var..
Sizce numara değişilebilirliği çıkınca Iphone'un şu anki kontratlı aylık ödeme fiyatları düşer mi?
* Dünkü Cebit'de de Turkcell'in Iphone için yeni paketleri olacağı bilgisi verildi.

Yakında numara taşınabilirdiği çıkacağından Turkcell'in şu an uyguladığı kontratlı paket seçenekleri biraz şüphe uyandırdı.
Kontrat yapınca 18ay boyunca kendisine bağlamış olacak müşterileri.

Teşekkürler.

gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 13:57:34 

Vodafone'un yaptığı gibi, telefon için katkı payını arttırıp aylık ödemeyi düşük tutabilirler.

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
Negative

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 16:22:15 

Evet peşinatı yüksek tutup, aylık ücretleri düşük tutmaları daha iyi bir avantaj olacak ki olmalı da ...

CepHatti.Com
MaxiPDA.Com
ahmety

10 Ekim 2008; 19:56:34 

Kesin dusucekte konrtat yapanların donmesi imkansız iptal ederlerse bütün hepsini ödemek zorunda olan ibare var o yuzden bence acele ettiler alanlar cunku tasınabilir numara olayında büyük kıyamet kopucak o zaman gercek fiyatları görucez bekleyen dervis hesabi

TuVNeRa

10 Ekim 2008; 20:45:33 

Döviz yükselirken fiyat düşmez.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
Shady

10 Ekim 2008; 20:54:09 

Kontratlı fiyatları düşse ne olacak.Cebinden 400 çıkacağına bir anda 800 çıkacak.Hem 400'lüden çok daha kötü bir sözleşme içeriğine sahip olacaksın.

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

sbasol1981

10 Ekim 2008; 23:08:22 

Burda benim sormak istediğim numara taşınabilirliği nedeniyle rekabetten dolayı daha uygun sözleşme koşullarının gelip gelmeyeceğiydi..

Yoksa peşinatı yüksek tutup , aylık fatura bedelini düşürmek benim için çok avantajlı değil..

entrika888

10 Ekim 2008; 23:11:30 

Fiyatlar düşer zamanla

Linkin Park Fan Clup

Sevdiğini serbest bırak , Dönerse senindir Dönmesse hiç senin olmamıştır . ; )
karantina61

11 Ekim 2008; 0:47:25 

eğer senin dediğin gibi bi durum olursa yaniii sırf numara taşınmasından dolayı iphonelerde ilk alanlara göre çok daha cazip bi indirim yaparsa kesinlikle diyorum 10 yıllık turkcel aboneliğimi anında sonlandırırım... sadece benim değil şirkettekileri ve ailedekileride kapattırsam turkcele büyük zarar olur...

illaki benim gibi düşünende olacaktır memleketimde ilk sözleşmeli iphone alanlar içinden....

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
Kotiledon

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 1:01:10 

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Döviz yükselirken fiyat düşmez.

aynen...
bu gidişle düşmeyi bırakın artacak bile...

Orjinalden alıntı: Albert Camus
Ölmeyecekmiş gibi çalış, öleceğini bile bile yine de çalış.

vincentvega

11 Ekim 2008; 1:15:53 

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

eğer senin dediğin gibi bi durum olursa yaniii sırf numara taşınmasından dolayı iphonelerde ilk alanlara göre çok daha cazip bi indirim yaparsa kesinlikle diyorum 10 yıllık turkcel aboneliğimi anında sonlandırırım... sadece benim değil şirkettekileri ve ailedekileride kapattırsam turkcele büyük zarar olur...

illaki benim gibi düşünende olacaktır memleketimde ilk sözleşmeli iphone alanlar içinden....

Ben de eğer cazip bir iphone kampanyası yapmazsa sonlandıracağım 10 yıllık tcell aboneliğimi. Bence ister istemez yapacak...

"Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Trip Around The Sun"
ahmety

11 Ekim 2008; 8:59:10 

Bu konuda eminim fiyatlar cok dusucek bende 12 senelik turkcell abonesiyim düşmezse ve alternatif secenekler yaratılmazsa cok abone kaybedebilirler avea nın bu konuda cok büyük yatırımları oldugunu duydum müşteri kapmada

gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 9:04:55 

Kontrat yapan müşterilerini madur edeceklerini sanmıyorum, fiyatlarda düşme olacağınıda sanmıyorum. Numara taşıyan müşterilere avantajlı kampanyalar düzenleyebilirler, haklısınız. Olsa bile mevcut müşterilerinede yansıtırlar, eşşek değiller ya.

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
TuVNeRa

11 Ekim 2008; 12:45:19 

Yıllardır numara taşınabilirliğini bekleyen benim gibi çok Turkcell mağduru var.
Adam akıllı çıkarsa bu uygulama Turkcell batacak.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 13:39:28 

quote:

Yıllardır numara taşınabilirliğini bekleyen benim gibi çok Turkcell mağduru var.

Turkcell batacakmı? Bu uygulamanın rekabet şartlarını çetinleştireceği aşikar ama ne Avea ne Vodafone nede Turkcell'i batırmaz. Aşırı derecede rahatsız olan insan zaten hattını kapattırıp başka öperatöre geçiyor. Zaten aşağı yukarı herkesin birden fazla hattı, hatta birden fazla telefonu var. Her konuda olduğu gibi bu konuyuda abartıyoruz biraz, ne fiyatlar dibe vuracak nede operatörler batacak. 35,4 milyon Turkcell abonesi var, tamamımı memnun değil? Hiç sanmıyorum. Bence hayalperest olmamak çok şey beklememek lazım.

ASUS M51SN;
Sony PS3 60GB;
iPhone 3G 8GO, Turkcell
vincentvega

12 Ekim 2008; 14:37:34 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

Turkcell batacakmı? Bu uygulamanın rekabet şartlarını çetinleştireceği aşikar ama ne Avea ne Vodafone nede Turkcell'i batırmaz. Aşırı derecede rahatsız olan insan zaten hattını kapattırıp başka öperatöre geçiyor. Zaten aşağı yukarı herkesin birden fazla hattı, hatta birden fazla telefonu var. Her konuda olduğu gibi bu konuyuda abartıyoruz biraz, ne fiyatlar dibe vuracak nede operatörler batacak. 35,4 milyon Turkcell abonesi var, tamamımı memnun değil? Hiç sanmıyorum. Bence hayalperest olmamak çok şey beklememek lazım.

Batmaz ama çok abone kaybedeceği kesin..

"Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Trip Around The Sun"
trineux

12 Ekim 2008; 15:21:29 

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Batmaz ama çok abone kaybedeceği kesin..

Numara taşınabilirliğinin çok büyük etkiler yaratacağını sananlar biraz hayal kırıklığına uğrayacak. Bana göre en büyük faydası 3G ihalesinin önünü açması. Numara taşınabilirliğine değil de 3G teknolojisi ve uygulamalarına odaklanmak daha mantıklı. Mobile data dünyada şu an operatör gelirlerinin %20 sine kadar yükseldi.

iPhone 3G de Apple bir fiyat ayarlaması yapmazsa burada da fiyatların değişmeyeceğini düşünüyorum. (Kurun etkisini bilemem)

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, bağımsız, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin bel