Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BIOSTAR T-SERIES TF8200 A2+ ALDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> BIOSTAR T-SERIES TF8200 A2+ ALDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sbtbilgisayar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ekim 2008; 12:00:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/introduction.php?S_ID=353
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

DİĞER BİLEŞENLER

İŞLEMCİ PHENOM X49950
MUSKHİN 2X 1 GB 1066MHZ RAM
GİGABYTE 8800 GTS 512 MB
320 GB SATA WD
AEROCOOL HİTEC 7 + 480 HİGHPOWER PSU

sistemle ilgili yorumlarınızı bekliyorum

ii forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbtbilgisayar -- 10 Ekim 2008; 11:57:01 >

Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo E4300 1.8@3.0 &Elixir 2X512 DDR2 Ram&Fsp 350W PSU&Palit 7600GS Sonic&
Natilius Airduck Kasa&Fly Dvbs DUO&Samsung SyncMaster 793MB& Lg 16x8x16 Dl Dvd Rw
MÜŞAVİR

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 12:19:47 

Güle Güle kullan.

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..

radikal1

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ekim 2008; 13:50:17 

FOREVER biostar (kulananlar bilir, kulanmayanlar değil )sistem süper güle güle kullan

FuRkN

10 Ekim 2008; 21:20:48 

güle güle kullan dostum.Eğer imkanın varsa overclock ve performans testleri yapabilirmisin

ramdeon

11 Ekim 2008; 1:09:27 

İlk önce AMD bilgisayarın hayırlı olsun dostum.

Ama sonradan pişman olmaman için önerilerde bulunayım sana :

1) Bildiğin üzere 9950 yüksek TDP değerine sahip, anakartın desteklememe ihtimalini göz önünde bulundur(sitesini kurmacalamadım, ondan bilmiyorum)
2) Keşke 8800 yerine ATi'nin yeni kartlarından alsaydın ileriye dönüklük açısından.
3) Anakart olarak keşke başlık açsaydın (ya da ben yakalayamadım) da, Gigabyte 790X ve ATi ekran kartı ile ileriye dönük Crossfire'a izin veren kartı alsaydın, fiyatı da 170 YTL civarında.

4) Bileşenlerin tekrar hayırlı olsun, umarım dediklerim senin işine yarar ve geç kalmamış olursun.

(Ekleme : 4850, 8800'den hızlı kart -yanlış değilsem-, XpertVision (Palit) ya da Toxic gibi bir kart ile Gigabyte 790X ve P9950 gibi muhteşem Örümcek (Spider) platformunu tercih etmeni öneririm. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdeon -- 11 Ekim 2008; 1:07:19 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sbtbilgisayar

11 Ekim 2008; 15:04:02 

yorumlar için tşk testler gelcek

Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo E4300 1.8@3.0 &Elixir 2X512 DDR2 Ram&Fsp 350W PSU&Palit 7600GS Sonic&
Natilius Airduck Kasa&Fly Dvbs DUO&Samsung SyncMaster 793MB& Lg 16x8x16 Dl Dvd Rw
kahraman_turk12

15 Ekim 2008; 18:14:49 

Kardeş öncelikle sistemin hayırlı olsun bende imzamdaki sistemi kullanıyorum ama şuan anakartım garantide ve ben onu bklemekdense senin anakarttan almayı ve gigabyte geldiğinde gigayı satmayı pilanlıyorum.anakartın performansından biraz bahseder misin özellikle bilgisayarın açılış hızı nasıl?işletim sistemi kurarken falan herhangi bi driver sorunu yaşadın mı?teşekkürler.

CM STACKER 810 / AMD PHENOM X4 9950 B.E. / SUnbeam Core Contact Freezer / MSI KA790GX ANAKRT / OCZ FlexXLC DDR2 800MHz CL3 2x1GB Kit / GİGABYTE HD4870 /Seagate 320 Gb sata / High Power 560 Watt modüler / Sky Star 2 Tv / Hyundai 19" lcd / logitech x-230 ses sistemi / logitech ex110 klavye mause
ramdeon

15 Ekim 2008; 18:57:28 

quote:

Orjinalden alıntı: kahraman_turk12

Kardeş öncelikle sistemin hayırlı olsun bende imzamdaki sistemi kullanıyorum ama şuan anakartım garantide ve ben onu bklemekdense senin anakarttan almayı ve gigabyte geldiğinde gigayı satmayı pilanlıyorum.anakartın performansından biraz bahseder misin özellikle bilgisayarın açılış hızı nasıl?işletim sistemi kurarken falan herhangi bi driver sorunu yaşadın mı?teşekkürler.

Hocam, n'aptın sen yahu ? 780G'de kullanmaması gerekebilen bi' işlemciyi OC'li kullanıyorsun. Tabii ki garantiye gider alet.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kahraman_turk12

15 Ekim 2008; 23:29:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

quote:

Orjinalden alıntı: kahraman_turk12

Hocam, n'aptın sen yahu ? 780G'de kullanmaması gerekebilen bi' işlemciyi OC'li kullanıyorsun. Tabii ki garantiye gider alet.

pardon 780g de kullanılmayacak derken anlamadım?anakatım 140watt destekliydi.

CM STACKER 810 / AMD PHENOM X4 9950 B.E. / SUnbeam Core Contact Freezer / MSI KA790GX ANAKRT / OCZ FlexXLC DDR2 800MHz CL3 2x1GB Kit / GİGABYTE HD4870 /Seagate 320 Gb sata / High Power 560 Watt modüler / Sky Star 2 Tv / Hyundai 19" lcd / logitech x-230 ses sistemi / logitech ex110 klavye mause
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> BIOSTAR T-SERIES TF8200 A2+ ALDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle