Şimdi Ara

antisansür ''yenilendi''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • anti sansür yenilendi şimdi daha çok siteyi bünyesine kattı

sadece youtube değil daha bir çok site var

not:anti sansür system32 dosyalarıyla çalıştığından bazı antivürüs programlarında virüs olarak görülmektedir.güvenlik duvarı ayarlarından izin verdiğinizde sorun ortadan kalkacaktır

rapidshare.com/files/152601142/antisansuer.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishromeo87 -- 10 Ekim 2008; 11:50:05 >

Evet değerli arkadaşlarım. Son zamanlarda adını epeyce duyuran antisansur programının amacını sizlere burada anlatacağım. Bu program internetde Ressam olarak bilinen Mehmet Akif Öztürk(webmaster) tarafından ücret karşılığı programlama bilen birisine kodlatması sonucu oluşmuştur. Program faydalı gibi gözüküp, arka planda bilgisayarınızı kullanmaktadır.
    Nasıl kullanıyor?
    Botnet adında bilgisayarları dilediği gibi kullanabilen programcıklar vardır.
    Bu programların çalışması için bir trojan server oluşturulur. Ve bu server yani trojan faydalı gözüken programların içine saklanılır ki yükleyen şüphelenmesin. Böylece programı yükleyince trojanda bilgisayarımıza bulaşmış olacak ve biz sansürlü sitelere giriyoruz diye mutlu olurken aslında bizleri hukuka aykırı şekilde kullanan, bizler aracılığıyle çekemediği sitelere saldıran, bizlere bizim haberimiz olmadan reklamlara tıklatarak sırtımızdan para kazanan bu adamı kınıyor ve şerefsizlikle suçluyorum.
    Şuana kadar 2 milyona yakın bilgisayar ressam denilen üç kağıtçı tarafından yönetilmektedir. Program antivirüslere yakalanmıyordu fakat yeni yeni antivirüsler tarafından yakalanmaktadır. Bende programlama biliyorum bu yüzden programı incelediğimde olayı hemen farkettim. Tüm kodları şifrelemiştir halbu ki programın tek görevi dns görevi yapan host dosyasını değiştirmektir.
    Ressam denen bu lamerin kendisi hiçbirşey bilmez sadece maşa olarak adam kullanır. Netden çok iyi paralar kazanır.
    Kendisi aynı zamanda softreklam.com unda sahibidir. r10.net sitesine üyedir, o sitede de maşaları vardır. Hakkında yorum yapılmasına izin verilmez. Bu verilen bilgilerde en ufak yanlış yoktur. Zaten sözü edilen şahsın bazı siteleri Müyap tarafından kapatılmıştır ve kendisi müyapa saldırdığından dolayı hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Parası bol olduğu için rahat kurtulmuştur hatta müyap ile ortak işler yapmaktadır.
    Tavsiyem bu programı kulanıyorsanız bir an önce bilgisayarınızdan kaldırın. bir sabah bilişim sucları subesi polisi kapınızı çalarsa şaşırmayın. youtubeye girecegiz diye basınızı derde sokmayın. bilgisayarınızdaki sifrelerden kart bilgilerinizden olmayın.

• _____________________________

Intel i7 950 Quad-Core
    | Asus P6T SE X58 | Radeon HD5850 1 Gb 256Bit GDDR5 | 6GB Triple DDR3 1600MHz| Creative SB X-FI Titanium Fatal1ty Pro |500 GB HDD | 23'' Samsung SyncMaster P2370 HD LCD |

BC2: [TURK] Sirius.B
  • İlk başlarda bende kullanıyodum sonradan antivir trojan trojan diye bağırmaya başlayınca sildim sistemden hala kalıntıları vardır yada gereken bilgiler gitmiştir. Zaten bugün format atıcam bakalım hayırlısı.

• Audioslave - Gasoline
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazır

nvcpls.exe nedir. bu bir virus trojandir. yapımcısı dilediginde keyloger ile tum bilgilerinizi ele gecirebilir.
    antisansur programı ile beraber yuklenir. şu anda 2 milyon kişi bu programı kulanıyor.yani yapımcının 2 milyon zombisi bulunmakta ve 2 milyon kişi tehtid altında.
    Evet değerli arkadaşlarım. Son zamanlarda adını epeyce duyuran antisansur programının amacını sizlere burada anlatacağım. Bu program internetde Ressam olarak bilinen Mehmet Akif Öztürk(webmaster) tarafından ücret karşılığı programlama bilen birisine kodlatması sonucu oluşmuştur. Program faydalı gibi gözüküp, arka planda bilgisayarınızı kullanmaktadır.
    Nasıl kullanıyor?
    Botnet adında bilgisayarları dilediği gibi kullanabilen programcıklar vardır.
    Bu programların çalışması için bir trojan server oluşturulur. Ve bu server yani trojan faydalı gözüken programların içine saklanılır ki yükleyen şüphelenmesin. Böylece programı yükleyince trojanda bilgisayarımıza bulaşmış olacak ve biz sansürlü sitelere giriyoruz diye mutlu olurken aslında bizleri hukuka aykırı şekilde kullanan, bizler aracılığıyle çekemediği sitelere saldıran, bizlere bizim haberimiz olmadan reklamlara tıklatarak sırtımızdan para kazanan bu adamı kınıyor ve şerefsizlikle suçluyorum.
    Şuana kadar 2 milyona yakın bilgisayar ressam denilen üç kağıtçı tarafından yönetilmektedir. Program antivirüslere yakalanmıyordu fakat yeni yeni antivirüsler tarafından yakalanmaktadır. Bende programlama biliyorum bu yüzden programı incelediğimde olayı hemen farkettim. Tüm kodları şifrelemiştir halbu ki programın tek görevi dns görevi yapan host dosyasını değiştirmektir.
    Ressam denen bu lamerin kendisi hiçbirşey bilmez sadece maşa olarak adam kullanır. Netden çok iyi paralar kazanır.
    Kendisi aynı zamanda softreklam.com unda sahibidir. r10.net sitesine üyedir, o sitede de maşaları vardır. Hakkında yorum yapılmasına izin verilmez. Bu verilen bilgilerde en ufak yanlış yoktur. Zaten sözü edilen şahsın bazı siteleri Müyap tarafından kapatılmıştır ve kendisi müyapa saldırdığından dolayı hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Parası bol olduğu için rahat kurtulmuştur hatta müyap ile ortak işler yapmaktadır.
    Tavsiyem bu programı kulanıyorsanız bir an önce bilgisayarınızdan kaldırın. bir sabah bilişim sucları subesi polisi kapınızı çalarsa şaşırmayın. youtubeye girecegiz diye basınızı derde sokmayın. bilgisayarınızdaki sifrelerden kart bilgilerinizden olmayın.

bu yazdıklarını ilk defa okuyorum bilgi için tşk.ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 26 Kasım 2008; 9:42:33 >

• ktunnel.com dan girin başınız ağrımasın.arkadaşa açıklaması içinde teşekkürler.keşke bu yazdıkları itiraf.com ve internethaber.net gibi sitelerdede yayınlansada anında yayılsa

Orjinalden alıntı: siriusb

Antisansür programı ve arkasındaki gizli emeller

Ben olsam bir saniye durmam silerim, bir de format atarım temizinden....

Intel i7 950 Quad-Core
    | Asus P6T SE X58 | Radeon HD5850 1 Gb 256Bit GDDR5 | 6GB Triple DDR3 1600MHz| Creative SB X-FI Titanium Fatal1ty Pro |500 GB HDD | 23'' Samsung SyncMaster P2370 HD LCD |

BC2: [TURK] Sirius.B
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar konu ile ilgili tv kanallları ile görüşmelerimiz devam ediyor ana haberde ve haber özelde yayınlanacak ilerleyen gunlerde.
    bu konu ile ilgili olarak
    http://www.yilmazeres.com/blog/?p=653
    Bu program bilgisayarlara zarar verdiğinden siteden kaldırılmıştır. Programı benim siteden indirip bu nedenden dolayı zarar görmüş kişilerden özür diliyor, programı bilgisayarlarından kaldırmalarını ve iyi bir antivirüsle scan etmesini tavsiye ediyorum.
    diye acıklamalar yapılmış.

http://www.r10.net/programlar/197527-antisansur-programi-sonrasinda-bile-yasakli-sitelere-girme-mantik-nedir.html

buraları gözatmanızıda tavsiye ederim.
    SAYGILARIMLA

• Bu konunun üzerine gidip insanları bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum ve bu tip yöntemlerle insanları kandıran yaratıkların en kısa sürede cezalandırılmasını umut ediyorum.Allah ıslah etsin bunlar gibileri.

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bu konunun üzerine gidip insanları bilinçlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum ve bu tip yöntemlerle insanları kandıran yaratıkların en kısa sürede cezalandırılmasını umut ediyorum.Allah ıslah etsin bunlar gibileri.

konuyla ilgili olarak program yapımcısı ve yayıncıları hakkında gerekli suc duyrularında bulunulmuştur. ilgili arastırmalar yasal sürecte ilerleyecegi icin daha fazla acıklama yapmak istemiyorum.
    bu porgramı kullanan kulanılması icin tesvik edenler hakkındada inceleme başlamıştır bilginize.
    Sizden ricam msn listenizde cevrenizdeki es dost arkadaslarınıza konuyla ilgili bilgilendiriniz.
    ilginiz için tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazır -- 25 Kasım 2008; 22:04:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

Adamlar birde programın içine koydukları reklamdan para kazanıyorlar. 50 kontör- 100 kontör. Millet yolunu bulmuş..

saten kendisinin reklam sitesi var. gunde 10 bin ytl den fazla kazancı vardır. + bu ay adtech jeep cekilişinide kazandı.
    herseyi hile hurda milletin sırtından para kazanıyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.