Şimdi Ara

Dokunmatik ekranlı ve çift çekirdekli Atom kullanan Eee PC'ler yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz ay içerisinde 700.000 adet satılan bu ay içinse 800.000 hedefi konulan Eee PC için 2009'da yaşanması muhtemel gelişmeler de gün ışığına çıkmaya başladı. Asus'un Eee PC operasyonlarından sorumlu yöneticisi Samson Hu yaptığı açıklamasında önümüzdeki yılın ilk çeyreği içerisinde dokunmatik ekranlı Eee PC modelini pazara sunmayı planladıklarını, yeni modellerin özellikleriyle ilgili henüz net bir karar vermediklerini fakat firmanın yeni modellerini CES 2009 fuarında sergilemeyi umduğunu ifade etti.


    Ayrıca Hu, Intel'in satışına aşlamasıyla birlikte çift çekirdekli Atom işlemcinin kullanıldığı netbook modellerini de pazara sunacaklarını ifade etti. Dokunmatik ekranlı ve çift çekirdekli Eee PC modellerinin yanı sıra Asus başkanı Jerry Shen, gelecek yıl içerisinde fiyatı 307 doların altında olan yeni bir modeli de kullanıcıların beğenisine sunacaklarını açıkladı.








  • Valla laptopum var ama bu gidişle bu şirin şeylerden alacam. Daha bugun bir arkadaşa azdaha atomlu Acer alacaktık çok tatlıydı ama dvdrom yok diye vazgeçtik. Bunlarda dokunmatik ekran olursa dadından yenmez.
  • eger ekran ters olarak kiye katlanabiliyorsa muthiş olur dokunmatık ekran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.