Yeni ringtone yukleyince eski ringtone gidiyor... Aslinda gitmiyor ama eskisi, yenisine donusuyor. 3 farkli ringtone var 3'ude en son yukledigime donusuyor???
ben "iPhone Ringtone Maker " adlı programı kullanıyorum bence super ve cok kullanıslı tavsıye ederım .. sesı yukseltme gıbı bı secenekte var .. tabı calısırmı her versıyonda ya da jb siz telefonda bılmıyorum
dostum komple bütün ringtoneleri itunes üzrinden kaldır ve ringtone bölümünden de delete yap....
daha sonra bütün ringtoneleri bi klasöre at yanii hepsi ynı yerde olsun...
ondan sonra istediğini itunese at ve sync et...
banada aynısı oldu ve bu yöntemi kullandım şimdi istediğim kadar silip yüklüyorum sorun olmuyor....
iyide senkronize yapayim dedim ben bi kere, iphoneun butun icerigi silinecek ve itunes'ta ne varsa o yuklenecek dedi bana... olurmu ole sey kac tane sarki resim falan var iphoneda... sync yapmadan olmuyomu? sen nasi lyaptin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyayman -- 11 Ekim 2008; 16:26:43 >
dostum komple bütün ringtoneleri itunes üzrinden kaldır ve ringtone bölümünden de delete yap....
daha sonra bütün ringtoneleri bi klasöre at yanii hepsi ynı yerde olsun...
ondan sonra istediğini itunese at ve sync et...
banada aynısı oldu ve bu yöntemi kullandım şimdi istediğim kadar silip yüklüyorum sorun olmuyor....
iyide senkronize yapayim dedim ben bi kere, iphoneun butun icerigi silinecek ve itunes'ta ne varsa o yuklenecek dedi bana... olurmu ole sey kac tane sarki resim falan var iphoneda... sync yapmadan olmuyomu? sen nasi lyaptin?
dostum itunese gir ringtone kısmına git ve bütün hepsine delete yap sonra sync et silinmiş haliye olsun....
bak sadece ringtone için yap bunu....
daha sonra istediğin ringtoneleri bi kalsör yap ve itunese at hepsini birden....
ondan sonrada ituneste devices bölümündeki ringtone kısmındaki kutucuğu işaretle ve sync et...
bu şekilde düzelir...
yalnız bazı ringtoneleri göstermiyo telefon mesela türkçe karakter olmasın ringtonlerde...