Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
inverter ama hangisi???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> inverter ama hangisi??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maxon0

9 Ekim 2008; 23:08:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar..
İzmir'in Ödemiş ilçesinde oturuyorum.İzmir'e göre az da olsa karasaldır(Nem fazla yoktur,İzmir gibi)Artık soba ile ısınmak tak dedi,bundan dolayı yazında kullanabileceğim ve soba gereksinimi duymayacağım inverter özelliği olan bir klima almak istiyorum.İlçemizde hava sıcaklığı eksiye düşmez ayrıca bunu belirteyim bilgi verecek arkadaşlar için...
Şimdiden bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim..

pentana
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ekim 2008; 4:26:59 

satıcılara sorarsanız elerindeki,ama kullanıcılara sorarsanız ellerindeki ama genelde forumu okursanızda oda belli,daıkın,fujitsu,toshiba,hitachi,birini alın işte bunlardan hepside iyi.
mbirol

10 Ekim 2008; 13:40:34 

ZİBRO inverterde en önde,gerçek japon malı -15 derece kadar ısıtma garantisi,Ödemiştede hizmet veririz.

!! DR. KLİMA !!
maxon0

10 Ekim 2008; 14:03:15 

quote:

Orjinalden alıntı: pentana

satıcılara sorarsanız elerindeki,ama kullanıcılara sorarsanız ellerindeki ama genelde forumu okursanızda oda belli,daıkın,fujitsu,toshiba,hitachi,birini alın işte bunlardan hepside iyi.

Cevap için sağol.Klima işini anlamayan biri için çözümleyici olmadı ama yinede sağol....

maxon0

10 Ekim 2008; 14:45:00 

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

ZİBRO inverterde en önde,gerçek japon malı -15 derece kadar ısıtma garantisi,Ödemiştede hizmet veririz.

ZİBRO'yu ilk defa duyuyorum.Çin malı olupta japon markası denenlerden değildir umarım.Ama yinede inceleyeceğim....

mbirol

10 Ekim 2008; 15:12:10 

Farkı zaten o,japon markası olupta çin,tahailand,malezya üretimi değil.Japon malı ve üretimide japonya.Japonya iç pazarındaki markası TOYOTOMİ Avrupada ZİBRO olarak satılıyor.
http://www.toyotomi.jp/english/products/aircon/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 10 Ekim 2008; 15:09:45 >

!! DR. KLİMA !!
maxon0

10 Ekim 2008; 19:58:23 

quote:

Farkı zaten o,japon markası olupta çin,tahailand,malezya üretimi değil.Japon malı ve üretimide japonya.Japonya iç pazarındaki markası TOYOTOMİ Avrupada ZİBRO olarak satılıyor.

Tamam anlaştık ZİBRO takmaya karar verdim diyelim....Hangi modelini tavsiye edersin ayrıca kaç para...Anladığım kadarıyla İzmir'den bir bayiisin,montaj işi için geleceksin,benden yol parasını alacakmısın?Alacaksan eğer bayiisi burda olan mitsubish,daıkın,toshiba'yı neden tercih etmeyeyim.Onlardan senin malının üstünlüğü ne?Ayrıca arıza olsa senin işin müsait olacakta gelecendee!!!,bir de üzerine yol parası vereceğim...Daha bunun gibi çoğunu sayabilirim.Kendini benim yerime koy,ne dersin????

pentana
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ekim 2008; 20:45:26 

quote:

Orjinalden alıntı: maxon0

quote:

Tamam anlaştık ZİBRO takmaya karar verdim diyelim....Hangi modelini tavsiye edersin ayrıca kaç para...Anladığım kadarıyla İzmir'den bir bayiisin,montaj işi için geleceksin,benden yol parasını alacakmısın?Alacaksan eğer bayiisi burda olan mitsubish,daıkın,toshiba'yı neden tercih etmeyeyim.Onlardan senin malının üstünlüğü ne?Ayrıca arıza olsa senin işin müsait olacakta gelecendee!!!,bir de üzerine yol parası vereceğim...Daha bunun gibi çoğunu sayabilirim.Kendini benim yerime koy,ne dersin????

İşte bu konuda haklısınız,benimde başıma gelmişti,bir malı satarken dag tepe aşıyorlar ama iş arızaya geldimi bırakın ödemişi izmir içinde bile ugramıyor,bazı arkadaşlar,burada bir klima aldık (markasını söylemiyorum)takıldıgı gün bozuktı servis yok bu modeller böyle dedi çekti gitti ve biz klimayı 36 gün sonra binbir ugraşla degiştirdik,siz en iyisimi yanınızda yörenizde hangi iyi klima varsa onu alın,hitachide iyi klima ama türkiyenin bir çok yerinde ne satılıyor nede servisi var,aldınız yandınız.

http://www.zibro.com/Turkey/tr_Contentpages/tr_Airco.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentana -- 10 Ekim 2008; 20:41:17 >
mbirol

13 Ekim 2008; 11:37:19 

quote:

Orjinalden alıntı: maxon0

quote:

Ödemiş e hizmet vermekte sorunumuz yokkki zaten orada çalıştığımız servis arkadaşlarımız var zaten.Her işe kendimiz gidemeyiz bu zaten mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 13 Ekim 2008; 11:35:21 >

!! DR. KLİMA !!
maxon0

14 Ekim 2008; 15:51:22 

ödemiş'te servisiniz kim?Şuan kampanya var mı?27-24 btu gibi bir şeyler alacağım...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> inverter ama hangisi??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Club 3D HD4870 OC Edition
Club 3D'nin özel fanı ve yüksek saat hızlarıyla gelen HD4870 ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç