Merhaba arkadaşlar.. İzmir'in Ödemiş ilçesinde oturuyorum.İzmir'e göre az da olsa karasaldır(Nem fazla yoktur,İzmir gibi)Artık soba ile ısınmak tak dedi,bundan dolayı yazında kullanabileceğim ve soba gereksinimi duymayacağım inverter özelliği olan bir klima almak istiyorum.İlçemizde hava sıcaklığı eksiye düşmez ayrıca bunu belirteyim bilgi verecek arkadaşlar için... Şimdiden bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim..
satıcılara sorarsanız elerindeki,ama kullanıcılara sorarsanız ellerindeki ama genelde forumu okursanızda oda belli,daıkın,fujitsu,toshiba,hitachi,birini alın işte bunlardan hepside iyi.
satıcılara sorarsanız elerindeki,ama kullanıcılara sorarsanız ellerindeki ama genelde forumu okursanızda oda belli,daıkın,fujitsu,toshiba,hitachi,birini alın işte bunlardan hepside iyi.
Cevap için sağol.Klima işini anlamayan biri için çözümleyici olmadı ama yinede sağol....
Farkı zaten o,japon markası olupta çin,tahailand,malezya üretimi değil.Japon malı ve üretimide japonya.Japonya iç pazarındaki markası TOYOTOMİ Avrupada ZİBRO olarak satılıyor. http://www.toyotomi.jp/english/products/aircon/index.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 10 Ekim 2008; 15:09:45 >
Farkı zaten o,japon markası olupta çin,tahailand,malezya üretimi değil.Japon malı ve üretimide japonya.Japonya iç pazarındaki markası TOYOTOMİ Avrupada ZİBRO olarak satılıyor. http://www.toyotomi.jp/english/products/aircon/index.html
Tamam anlaştık ZİBRO takmaya karar verdim diyelim....Hangi modelini tavsiye edersin ayrıca kaç para...Anladığım kadarıyla İzmir'den bir bayiisin,montaj işi için geleceksin,benden yol parasını alacakmısın?Alacaksan eğer bayiisi burda olan mitsubish,daıkın,toshiba'yı neden tercih etmeyeyim.Onlardan senin malının üstünlüğü ne?Ayrıca arıza olsa senin işin müsait olacakta gelecendee!!!,bir de üzerine yol parası vereceğim...Daha bunun gibi çoğunu sayabilirim.Kendini benim yerime koy,ne dersin????
Tamam anlaştık ZİBRO takmaya karar verdim diyelim....Hangi modelini tavsiye edersin ayrıca kaç para...Anladığım kadarıyla İzmir'den bir bayiisin,montaj işi için geleceksin,benden yol parasını alacakmısın?Alacaksan eğer bayiisi burda olan mitsubish,daıkın,toshiba'yı neden tercih etmeyeyim.Onlardan senin malının üstünlüğü ne?Ayrıca arıza olsa senin işin müsait olacakta gelecendee!!!,bir de üzerine yol parası vereceğim...Daha bunun gibi çoğunu sayabilirim.Kendini benim yerime koy,ne dersin????
İşte bu konuda haklısınız,benimde başıma gelmişti,bir malı satarken dag tepe aşıyorlar ama iş arızaya geldimi bırakın ödemişi izmir içinde bile ugramıyor,bazı arkadaşlar,burada bir klima aldık (markasını söylemiyorum)takıldıgı gün bozuktı servis yok bu modeller böyle dedi çekti gitti ve biz klimayı 36 gün sonra binbir ugraşla degiştirdik,siz en iyisimi yanınızda yörenizde hangi iyi klima varsa onu alın,hitachide iyi klima ama türkiyenin bir çok yerinde ne satılıyor nede servisi var,aldınız yandınız.
Ödemiş e hizmet vermekte sorunumuz yokkki zaten orada çalıştığımız servis arkadaşlarımız var zaten.Her işe kendimiz gidemeyiz bu zaten mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 13 Ekim 2008; 11:35:21 >