Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
oyunlarda gamepadler nasıldır

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> oyunlarda gamepadler nasıldır Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
coupant

9 Ekim 2008; 22:00:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar iyi bir mouese klavye seti mi iyi iş görür, yoksa iyi bir gamepad mi crysis'te?

her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki attilâ ilhan; o bizim şair tarafımızdır...
BJK murat BJK
Uzaklaştırılmış
gün cezanın günü kaldı.

10 Ekim 2008; 14:28:07 

mause klavye her zaman pc de daha iyidir gamepad alcaksan fason marka alma logitech al
ehhiste

10 Ekim 2008; 14:45:13 

Gamepadler spro türü oyunlarda(fifa,pes)yarar sağlar

Ancak FPS oyunlarında(Crysis,Cod) mouse klavye seti daha iyidir profesyoneldir.PC nin PS den avantajı da budur zaten ps3 te fps oyunları pc deki kadar zevk vermez veya az zevk verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 10 Ekim 2008; 14:40:59 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
coupant

10 Ekim 2008; 15:42:11 

arkadaşlar ben bunu biraz da şunun için sordum. yoğun çatışma anında silah almam gerekiyor. iki saat f'yi ara. deparlı koşmak için shift'e bas. güç modundan hız moduna geçerken de aynı sıkıntı. bu işlemler gamepad'de daha hızlı yapılamaz mı?

her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki attilâ ilhan; o bizim şair tarafımızdır...
cathedral

10 Ekim 2008; 15:59:23 

evet bu işlemler gamepadde daha hızlı fakat tamamen senin alışmana bağlı,ancak klavye mouse gibide nişan alamıyosun gamepadde,

gamepad daha çok pes fifa vs.. tarzı oyunlarda işe yarıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: coupant

arkadaşlar ben bunu biraz da şunun için sordum. yoğun çatışma anında silah almam gerekiyor. iki saat f'yi ara. deparlı koşmak için shift'e bas. güç modundan hız moduna geçerken de aynı sıkıntı. bu işlemler gamepad'de daha hızlı yapılamaz mı?

yamaha fz6 fazer (98hp) with akrapovic
yamaha xmax 250
the beast

11 Ekim 2008; 20:17:07 

quote:

Orjinalden alıntı: BJK murat BJK

mause klavye her zaman pc de daha iyidir gamepad alcaksan fason marka alma logitech al

katılıyorum ama gamepad alacaksan onunla spor oyunları oyna futboldu basketboldur falan.crysis için klavye mousedan şaşma hatta onu da logitech al

Teşkilat-ı Mahsusa
coupant

12 Ekim 2008; 11:49:06 

klavyede logitech g15, mouse'ta razer deathadder alıym diyorum. logi'den daha iyiymiş bu mouse.

RevidaL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ekim 2008; 12:22:55 

FPS türü oyunlarda gamepad olmaz ama Fifa ve PES türü oyunlarda gamepad iyidir.

XTC | RevidaL |
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> oyunlarda gamepadler nasıldır Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Dead Space (PC,Playstation 3, Xbox 360)
Uzayın sonsuz karanlığında yaşanan korku dolu bir macera.
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar