Arkadaslar bu aralar telefon değişme vakti geldi. 3 sene oldu artik 6630 yaşlandi artik..xD
Şimdi sorum su p990i ile p1i nin farklari neler Kamera dişinda... Kamera cok kullanmiyorum ama..
Bu arada Ankarada dükkani olup 400 liraya kadar. P1i si olan varsa aninda görüşelim.. Biraz daha çikilabilir tele göre.. Nese.
Asıl konu farklar neler işletim sistemi ram rom .. vb. ? Birde 2 gb hafiza karti takmak istiyorum sorun yaratir mi iki modeldede?
Bir telefoncu arkadasla konustum sakin toshiba g500 alma dedi. Şimdi onu alsan ileride yani 6 ay sonra aldiğin fiyatin yarisinin yarisina çikarirsin dedi. O telide begenmiştim..
Sizde p990i mi n81 sorusuna ve p990i ile p1i nin farklari konusunda, 2 gb hafiza karti (4 olur derseniz 4 takarim xD)
Lütfen yorumlarinizi esirgemeyin cumartesi almak istiyorum...
Teknode
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
10 Ekim 2008; 0:09:55
Öncelikle tip farkı var. Sistem aynı sistem Uiq3 versiyon. Kamera farkı var p1i nin kamerası 3mpiksel. P1i nin kapağı yok herşey klavye ve kalemde bitiyor. Birkaç uiq3 eklentisi var ana ekran daki kısayollar vb. P1i nin ram i daha iyi 128mb.P990i nin ram i 10mb çok kısıtlı. Bunun dışında çok belirgin farklılıklar yok. Bildiğim kadarıyla p1i nin kasası daha kaliteli p990i nin ki gibi soyulmuyor. Daha ince şık bir telefon olduğunu söylememe gerek yok zaten. Hafıza kartı farkı var.P1i nin hafıza kartı memory stick micro tam adını yazmaya çalıştım ama yanlış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 10 Ekim 2008; 0:06:21 >
birde ister 4 tak ister 8 ister 16 kafana göre takıl.... hafıza kartının tamamını görme ama çalışır... p1 4e kadar destekliyor zaten. 8gb kart taksan tamamını doldura bilirsin ama 4gb.lık kısmını dolu diye gösterir
dostum kesinlikle değer p990 çok kaba hantal bir telefon p1i ise çok daha kullanışlı her iki cihazı da kullandım p990a 1 hafta dayanabilirken p1i yi aldıktan 1 ay sonra sattım geçen sene aralık ayında... o zaman sıfırını 575e yurtdışından getirmiştim hala fiyatları düşmedi sayılır bu cihazın... ve şimdi tekrardan arıyorum
dostum kesinlikle değer p990 çok kaba hantal bir telefon p1i ise çok daha kullanışlı her iki cihazı da kullandım p990a 1 hafta dayanabilirken p1i yi aldıktan 1 ay sonra sattım geçen sene aralık ayında... o zaman sıfırını 575e yurtdışından getirmiştim hala fiyatları düşmedi sayılır bu cihazın... ve şimdi tekrardan arıyorum
bugün i450yi inceledim valla güzel telefon ama şu telefonun çift taraflı kayması ne kadar saçma birşey telefonun kızağını kaydırıp kapatırken birden yukarı gidiyor çok oynak sanırım onun yerine p1i alacam
bugün i450yi inceledim valla güzel telefon ama şu telefonun çift taraflı kayması ne kadar saçma birşey telefonun kızağını kaydırıp kapatırken birden yukarı gidiyor çok oynak sanırım onun yerine p1i alacam
Çift taraf olayına zamanla alışırsın bence. W960'tan sonra P1i'ye geçmek bence saçma. Çok benzeyen iki cihaz oldukları için kısa zamanda sıkılırsın. Neyse konuyu dağıtmayayım, karar senin
P990i kullandım, maalesef ağır ve hantal bir telefon. tipi de aynı şekilde. P1i kullanmadım, eğer kullananlar "arada hız farkı var, P1i daha hızlı" diyor ise P990i almaktansa P1i alınır.
Ankarada kızılayda bütün telefon borsalari vb. Yani kızılayda her yeri gezdim. P1i bulamadim. Delircem.. p990i ye kalicam gibi Eğer elinde olan varsa uygun fiyatsa 400 civari derse. Anlaşiriz. Telefoncu olursa daha iyi olur..
Ankarada kızılayda bütün telefon borsalari vb. Yani kızılayda her yeri gezdim. P1i bulamadim. Delircem.. p990i ye kalicam gibi Eğer elinde olan varsa uygun fiyatsa 400 civari derse. Anlaşiriz. Telefoncu olursa daha iyi olur..