Arkadaşlar merhaba, SAPPHIRE HD4850 TOXIC ekran kartımı alalı daha 3 gün oldu. Aldığım firmanın adını vermek istemiyorum, belki sorun bendedir. Ama daha karta elimi sürmedim. Aldığım gün ve ondan sonraki gün Crysis Warhead'de canavar gibi çalışıyordu. Ne olduysa bugün oldu Crysis Warhead'e girdiğim'de oyunun introsunu böyle göstermeye başladı. Menü normal gözüktü ama oyun için'de bir süre sonra bilgisayara reset attırıyor. Belki Crysis Warhead ile ilgili birşey vardır dedim. Ama durum Crysis Wars ile yine aynı.
Crysis Warhead İntro Screenshot:
Sistemim: Q6600 2 GB (2x1) 1066Mhz DDR2 P5Q SE P45 DDR2 RS-850 REAL POWER M 850W PFC GÜÇ KAYNAĞI
başka oyunlarda da denedin mi? bilgisayar açılırken windows ekranında da böyle oluyor mu?
Bilgisayar açılırken windows ekranı normal. Herşey normal. Oyun menü ve oyun'da bir sorun yok introsun'da böyle oldu. Ve oyunu 5-10 dakka oynadıktan sonra bilgisayara restart attırıyor. Diğer oyunlar'da denemedim. Oyun orjinal.
aynı sorunu aynı ekran kartı ile bende yaşamıştım, sorun bende codeclerden kaynaklanıyormuş, kazaa mega pack codecleri yüklü ve sistem sorunsuz, belki sende cedec problemi yaşıyorsundur değerli arkadaşım, bilgine sunarım:)
aynı sorunu aynı ekran kartı ile bende yaşamıştım, sorun bende codeclerden kaynaklanıyormuş, kazaa mega pack codecleri yüklü ve sistem sorunsuz, belki sende cedec problemi yaşıyorsundur değerli arkadaşım, bilgine sunarım:)
Kazaa mega codec pack ne ki? K-Lite codec pack olmasın o? Eğer öyleyse bende de K-lite codec pack var, bende de bazı oyunlarda restart atıyor.
11 Kasım 2008; 8:40:26
Sorunsal gibi igrenc bi kelime kullanmasan iyi olmazmı yaw.
Dostum Sapphire vga lar genel olarak sorunluydu. Sorunsalmıydı bilmiyom ama sorunluydu. Sat bi tane HIS ICEQ4 al yada Palit Sonic hd4850 cift slot al ikiside süper kartlar.
Arkadaşlar neden işletim sistemini kullandığınız yazılımları yazmazsınız bilmiyorum.
32bit vista kullanıorsan (ki tahminen) için SP1'i yükle.Geçmezse yine buraya gel.
evet arkadaş doğru söylüyor ben pc yi ilk aldğımda vista 32 kurmuştum(64 ü elimde olmadığı için) sp1 yüklemeden crysise girdim ekran aynen seninki gbiydi ama oyunda bi sorun yoktu..sp1 li şekilde dene olmassa vista 64 sp1 kur..Bende vista 64 kurarak çözülmüştü bu sorun