Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAPPHIRE HD4850 TOXIC Sorunsalı!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> SAPPHIRE HD4850 TOXIC Sorunsalı! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TeknOrgazm
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

9 Ekim 2008; 21:44:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

SAPPHIRE HD4850 TOXIC ekran kartımı alalı daha 3 gün oldu. Aldığım firmanın adını vermek istemiyorum, belki sorun bendedir. Ama daha karta elimi sürmedim. Aldığım gün ve ondan sonraki gün Crysis Warhead'de canavar gibi çalışıyordu. Ne olduysa bugün oldu Crysis Warhead'e girdiğim'de oyunun introsunu böyle göstermeye başladı. Menü normal gözüktü ama oyun için'de bir süre sonra bilgisayara reset attırıyor. Belki Crysis Warhead ile ilgili birşey vardır dedim. Ama durum Crysis Wars ile yine aynı.

Crysis Warhead İntro Screenshot:

Sistemim:
Q6600
2 GB (2x1) 1066Mhz DDR2
P5Q SE P45 DDR2
RS-850 REAL POWER M 850W PFC GÜÇ KAYNAĞI

Bu sorunun çözümü bendemi yoksa parçamı arızalı?

Şimdiden teşekkürler...
cellchook

9 Ekim 2008; 21:47:15 

başka oyunlarda da denedin mi? bilgisayar açılırken windows ekranında da böyle oluyor mu?

TeknOrgazm
Uzaklaştırılmış

9 Ekim 2008; 21:49:27 

quote:

Orjinalden alıntı: cellchook

başka oyunlarda da denedin mi? bilgisayar açılırken windows ekranında da böyle oluyor mu?

Bilgisayar açılırken windows ekranı normal. Herşey normal. Oyun menü ve oyun'da bir sorun yok introsun'da böyle oldu. Ve oyunu 5-10 dakka oynadıktan sonra bilgisayara restart attırıyor. Diğer oyunlar'da denemedim. Oyun orjinal.
canerpense

9 Ekim 2008; 21:55:09 

Diğer oyunlarda yada gpu caps gibi programlarda durum nasıl? Aynı sorun varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerpense -- 9 Ekim 2008; 21:51:12 >

INTEL Q6600@3.2ghz ve @3.7ghz Karşılaştırmalar
EVGA Precision Tool 1.3.1 ve Kullanıcı İncelemesi
TeknOrgazm
Uzaklaştırılmış

9 Ekim 2008; 22:01:42 

quote:

Orjinalden alıntı: canerpense

Diğer oyunlarda yada gpu caps gibi programlarda durum nasıl? Aynı sorun varmı?

gpu caps ilk defa duydum indirip deniyeyim. Diğer oyunlar'da da deniyeceğim sonucu yazacağım ilginiz için teşekkürler...
poffuduk

10 Ekim 2008; 3:48:11 

aynı sorunu aynı ekran kartı ile bende yaşamıştım, sorun bende codeclerden kaynaklanıyormuş, kazaa mega pack codecleri yüklü ve sistem sorunsuz, belki sende cedec problemi yaşıyorsundur değerli arkadaşım, bilgine sunarım:)

ecay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 7:33:32 

Arkadaşlar neden işletim sistemini kullandığınız yazılımları yazmazsınız bilmiyorum.

32bit vista kullanıorsan (ki tahminen) için SP1'i yükle.Geçmezse yine buraya gel.

W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI

SONY VAİO NS11S/S PM45 CHİPSET///Core 2 P5800///HYNİX 4GB DDRII 800MHZ///HITACHI 320GB///ATİ MOBİLİTY RADEON HD3430 256MB GDDR3///PIONEER DVDRW 8x///15.4' SONY X-BLACK
kaLpazan

11 Kasım 2008; 4:53:04 

quote:

Orjinalden alıntı: poffuduk

aynı sorunu aynı ekran kartı ile bende yaşamıştım, sorun bende codeclerden kaynaklanıyormuş, kazaa mega pack codecleri yüklü ve sistem sorunsuz, belki sende cedec problemi yaşıyorsundur değerli arkadaşım, bilgine sunarım:)

Kazaa mega codec pack ne ki? K-Lite codec pack olmasın o? Eğer öyleyse bende de K-lite codec pack var, bende de bazı oyunlarda restart atıyor.

Tipsizseniz, tip sizsiniz!
tutunsatar
Uzaklaştırılmış
15 gün cezanın 5 günü kaldı.

11 Kasım 2008; 8:40:26 

Sorunsal gibi igrenc bi kelime kullanmasan iyi olmazmı yaw.

Dostum Sapphire vga lar genel olarak sorunluydu. Sorunsalmıydı bilmiyom ama sorunluydu. Sat bi tane HIS ICEQ4 al yada Palit Sonic hd4850 cift slot al ikiside süper kartlar.
SAMASRA

Sisteme Gözat

11 Kasım 2008; 20:37:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar neden işletim sistemini kullandığınız yazılımları yazmazsınız bilmiyorum.

32bit vista kullanıorsan (ki tahminen) için SP1'i yükle.Geçmezse yine buraya gel.

evet arkadaş doğru söylüyor ben pc yi ilk aldğımda vista 32 kurmuştum(64 ü elimde olmadığı için) sp1 yüklemeden crysise girdim ekran aynen seninki gbiydi ama oyunda bi sorun yoktu..sp1 li şekilde dene olmassa vista 64 sp1 kur..Bende vista 64 kurarak çözülmüştü bu sorun
iso614300

12 Kasım 2008; 17:45:52 

Driver sorunu büyütmenize gerek yok.

Intel Core2Duo E8200 2.66Mhz , Asus P5Q anakart , Seagate Barracuda 320GB NCQ 16mb cache HDD , Sapphire ATI HD 4850 512MB 256bit , Kingston 2GB DDR2 800Mhz , High power 460W PSU , Philips 190X7FB Perfect Panel LCD display__Pioneer KURO PDP-428XD Plazma TV
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> SAPPHIRE HD4850 TOXIC Sorunsalı! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle