alacagım parcalar bunlar rakam max. 1100-1200 amac ıse tamamen fps oyunları..oc yapmayıda dusunmuyorum acıkcası..oyunları kesınlıkle 1680*1050 oynamak ıstıyorum aa af cok cok onemlı deıl 2x yeter aklımda bırkac soru var;
*dusundugum 2 e.kartı var 4850-9800gtx+ ati biraz daha onde gıbı karsılastırmalarda ama atininde driver+vpu sorunu canımı sıkıyor aldıktan sonra garantıyle ugrasmak ıstemıyorum ve 9800gtx+ 40-50lira fazla olsada kotu bı tercıh oldugunu sanmıyorum
*e8500/8400 veya q6600 bunların fıyatları nerdeyse aynı almısken q6600 mı alsam
*ram durumu; xp max 3kusur gorsede ben 2*2 ıstıyorum duz 800mhz lık kıngstonlar ısımı gorur mu bırde bı sıtede 105$+kdv ye ocz 2*2 gormustum fıyatı uygun gelmıstı ama suan bulamıyorum eger bu rakama suan varsa alabılırım ıyı bı secenek olur
*anakartlar hakkında hıcbısey bılmıyorum cok fıyat farkı yoksa ılerde 2.ekran kartını baglamak ıcın uygun bı anakart olabılır birde esata gırısı cok ısıme yarar bazı mybooklar bunu desteklıyor ve bıyerlerde okudugum kadarıyla oyun kurup ordan oynayabılıyormussun bıle
*psu 600w'lık ocz lere bakıyorum veya sıstemı kaldırabılecek bı psu ya sahıp ıyı bı kasada olabılır
durum bundan ıbaret sımdı yazdıklarınızı okumak ıcın sabırsızlıkla beklıyorum tşkler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiavelli -- 9 Ekim 2008; 21:29:38 >
Valla biçok kişide 4850 var ama çoğunda bi sorun yok biraz şans işi bence bu, 9800gtx+ alsan bile onda da sorun çıkabilir 4850 dene derim ben E8500 öneririm oyunlarda q6600 den daha iyi sonuçlar alıyo O/c yapmazsan senin için kingston ve ocz arasında pek fark olmayacaktır, soğutucusu olanlardan almanı öneririm p45 çipsetlilerden al anakartı asus p5q pro veya msi p45 paltinum öneririm ocz psular güzel onun yanında hiper, high power, silverstone,recom da bakabilirsin Kasa olarakda bulursan thermaltake armor veya cooler master rc-690 öneririm
*ali277 sen fıyatlara nerden bakıyorsun ben istanbulda oldugum ıcın exa ve vatana bakıyorum mesela orda e8500 220kusur bıde su sıralar dolarda arttı oda kotu oldu
yazdıgın gıgabyte kasadakı 460w yeter mı yanı okuyorumda mıllet 500-600lerden bahsedıyor zaten vpu hatasından tırsıyorum bıde o basıma gelmesın
yazdıgın anakartı genelde tavsıye edıyorlar onda esata+slı veya cf destegı var mı acaba
*ekran kartı cıddı anlamda tek kafamı karıstıran konu
*e8400-e8500 arasında cok fark var mı aradakı 40liraya degermı veya 40 lira ıcın bu farkı konusmaya deger mı
*ali277 sen fıyatlara nerden bakıyorsun ben istanbulda oldugum ıcın exa ve vatana bakıyorum mesela orda e8500 220kusur bıde su sıralar dolarda arttı oda kotu oldu
yazdıgın gıgabyte kasadakı 460w yeter mı yanı okuyorumda mıllet 500-600lerden bahsedıyor zaten vpu hatasından tırsıyorum bıde o basıma gelmesın
yazdıgın anakartı genelde tavsıye edıyorlar onda esata+slı veya cf destegı var mı acaba
*ekran kartı cıddı anlamda tek kafamı karıstıran konu
*e8400-e8500 arasında cok fark var mı aradakı 40liraya degermı veya 40 lira ıcın bu farkı konusmaya deger mı
fiyatlar nova bilgisayar
460w yeter li oc yapmazsan fazlasından yeterli
ben ne slı nede crossfıre öneririm tek ekran kartı en sağlamı crossfıre için sistem isdtersen yazabilrim ozaman psuda arttrırım ama daha pahalıya gelir
ekran kartı 4850 alırsan asla pişman olmazsın ama gönül isterki 4870 al sen oradan sanas uygun birini seç 4 üde iyi
E8500 ALMAN DAHA İYİ OLUR OC YAPMAYACAKSAN E8400 AZ DA OLSA FARK YARATIR AMA FAZLA HİSSETMEZSİN
KAFAN ÇOKDA KARIŞIYORSA PM AT YARDIMCI OLUM
dolar 5-10 gün sonra eski haline döner biraz bekle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 10 Ekim 2008; 8:26:52 >