plips x800 ün fiyatı düşünce almayı düşünüyorum yada başka bir model zamanı gelince karar veririm ama şimdi o zamana kadar 2. hattımı takıcağım symbinli telefon almaya karar verdim hep 6670 almak istemiştim tipine hayranım ama 3230 unda tipi güzel + olarak radyosu var ve benim 1. telefonumun radyosu yok ama mp3 ü onda dinlerim (v3i) yani mp3 dü kameraydı benim için önemli değil symbianli olması yeterli lütfen 6630 demeyin telefon armut gibi ve pahalı 100 ytlden aşağı 6630 6680 vs yok şimdi 6670 veya 3230 alıcam hangisi bana yardım edermisiniz?
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
hacı bu iki modele bu kadar düşünüyorsan sen iyi bir telefon alsan ne kadar düşünürsün bilmem ama anladığım kadarı ile kibar da olsun istiyorsun temiz 3230 daha iyi olur sana
evet haklısın çok kararsızım çeşke sadece telefon olayında kararsız kalsam sen bide beni kıyafet alışverişinde gör velimi delirtiyorum neyse 3230 da karar kılmıştım bende aslında ama alıcağım telefon en az 2 yıllık olur tahminimce ee haliyle joyistiğin durumu nasıl olur az çok tahmin edebiliyorum sizce kasası yeni değişmiş 3230 70 ytl nasıl fiyat şarjz aleti ve 512 mb hafıza kartı var iyimi bu arada alında çok zor beyenmeme rağmen pilhips x800 dokunmatik ekranı ve minicik boyuyla gözüme girdi fiyatı düşünce ondan alıcam galiba yada o zaman gelince düşünürüm [:)
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
valla sevgilin olmak hiç istemezdim böyle kılı kırk yararak alıyorsun sonrada aldığına pişman olursun eminim :) 70 liraya 3230 iyi tabi... philips yerine ben o fiyata ikinci el se p1i alırım
se sevmiyorum p1 de bence çok tippiz alıcağım tek se telefon k790i olabilir oda tipsiz gerçi ama harika fotoğraflar çekiyo sevgili konusuna hiç girmiyelim o konuda çok şanssızım çok sevdim ama hiç sevilmedim neyse konumuza gelicek olursak philps almak için daha önümde uzun zaman var o zaman gelince belki başka bişey alırım şimdilik beni bir süre idare edecek telefona ihtiyacım var 6670 satıcısından cevap bekliyorum olmassa 3230 u aliyim o zaman
sugarboy bumu güzel tabi zevkler ve renkler tartışılmaz bende v3i ye aşık olmuştum halada çok seviyorum tipini tipçiğini ama bizim sınıfın çoğu iğrenç diyodu yani olabilir
@==>burak7777<== lütfen sırf post kasmak için yorum yapma özellikle dedim 6630 armut gibi sakın 6630 demeyin diye belirttim gitmişsin 6630 yazıyosun sırf post sayısı yükselsin yorum yapmış oluyum diye yazdığın belli bana hiç bir yardımın olmadı yinede teşekkürler oda bişey sonuçta
3230 da joystick sorunu olurmu sizce hep SE lerde olur genelde hiç nokia telefonda joystick bozulması duymadım görmedim gerçi telefon bu ne zaman neresi bozulcağı belli olmaz niye dalga geçiyosun cmert iyi telefon alıcak olsam ne alıcağım belli n78 alıcam ondan daha kullanışlı ince wifili idare eder kameralı büyük ekranlı telefonmu var piyasada