Giriş
9 Ekim 2008; 21:13:57
Evet arkadaşlar sonunda bende bir ipod shuffle sipariş ettim. Sizce ses kalitesi ve kullanılabilirliği nasıldır? Ekransız olması pek sorun yaratmaz tahminimce,fakat ses kalitesi olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Birde son olarak bana gelecek ürünün yanında hiç aparat yok yani sadece ipod shuffle şarj aleti vs.. yok, Acaba bu aletle shuffle'ı bilgisayara bağlayabilir miyim? http://urun.gittigidiyor.com/iPOD-SHUFFLE-2-NESiL-MINI-DATA-VE-SARJ-CiHAZI_W0QQidZZ12760496#aciklama Şimdilik bu kadar ürün gelince elbet sorularım artar :) Şimdiden teşekkürler...
_____________________________Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git, ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir... 100 YIL
9 Ekim 2008; 21:48:00
almışsın artık hayırlı olsun güzele benziyor :D
10 Ekim 2008; 16:43:39
Ses kalitesi güzel ama ilk versiyon kadar değil.Ama bayağı yüksek ses veriyor. :) Kulaklıklar ise ortalama diyebiliriz.Kullanımı oldukça rahat. Memnun kalırsınız sanırım. Hayırlı olsun
10 Ekim 2008; 17:43:26
quote: Orjinalden alıntı: bladey Ses kalitesi güzel ama ilk versiyon kadar değil.Ama bayağı yüksek ses veriyor. :) Kulaklıklar ise ortalama diyebiliriz.Kullanımı oldukça rahat. Memnun kalırsınız sanırım. Hayırlı olsun Teşekkür ederim. :) Ama bu şarj aleti işine halen cevap alamadım. :(
_____________________________Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git, ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir... 100 YIL
10 Ekim 2008; 23:44:37
ben ii bilirim herseyini
_____________________________ gka
11 Ekim 2008; 0:38:10
quote: Orjinalden alıntı: goka ben ii bilirim herseyini O zaman şu şarj konusuna açıklık getirebilir misin? Yani usb kablosunu hangi dükkanlarda bulabilirim?
11 Ekim 2008; 14:30:46
Ses kalitesi, dizaynı güzel fakat ekranı olmadığı için ben pek fazla sevmiyorum. İşine yarar mı -yarar. Fakat sadece müzik dinlemek için yarar canın sıkıldığı zaman nanodaki gibi film yükleyip izleyemezsin o da ayrı bir fark. Yinede sen kendin için iyi olanı yapmışsın, hayırlı uğurlu olsun demek düşer bana.
_____________________________ XTC | RevidaL |
11 Ekim 2008; 18:41:39
bence güzel makine tavsiye ediyorum.güle güle kullan.
11 Ekim 2008; 19:05:53
quote: Orjinalden alıntı: turkay23 bence güzel makine tavsiye ediyorum.güle güle kullan. Teşekkür ederim hocam. :) Bir de şarj kablosu alınca daha da iyi olacak :)
11 Ekim 2008; 20:06:25
Çevrem tarafından baya övülen bir cihaz. Bende yok maalesef.
_____________________________ MAX PAYNE
İşler karışık, Gelecek sisli, Hayat hâlâ anlamsız...
12 Ekim 2008; 19:43:35
ekran olmasada olur super alet
_____________________________ <(^-^)> Sa Go Pa Ka JM eR Ba YT aR <(^-^)>
DinDanDon
13 Ekim 2008; 12:31:14
bende bunun ilk modeli var boyu uzun olan mp4 serviste daha gelmedi onla idare ediyorum, kaç senedir bozulmadı ama o yönden iyi
_____________________________ Ψ 2007 Formula 1 Dünya Şampiyonu Ψ ψ Kimi Raikkonen ψ
13 Ekim 2008; 17:13:56
bunun usb kablosu yok.aletle gelen kulaklık jakına giren bir dock var.dock vasıtasıyla usb girişi olan bir cihaza bağlayabilirsiniz.
_____________________________ Eski Nick:_BeatboX_ DH ANTİ-FUTBOL GRUBU
13 Ekim 2008; 23:26:21
Slm Zaten o dock sayesinde şarj ediyor.İşin komik tarafı orjinal dock 70 ytl civarı ipod un kendisi ise 90 ytl civarında
14 Ekim 2008; 4:30:09
bende düşündüm ama para biriktirip iphone alıcam daha dadlı geldi
_____________________________ <(^-^)> Sa Go Pa Ka JM eR Ba YT aR <(^-^)>
DinDanDon
19 Ekim 2008; 14:57:28