herkese merhaba, gecen hafta ben de kendime turkcell'den kontratla yeni bir iphone 3g aldim. forumdaki iphone 3g hakkinda yazilanlari zaten yakindan takip ediyordum. arka kapak sorunu yasayanlarin annattiklari uzerine switcheasy'nin sitesinden ben de bir adet capsule neo siparisi verdim.odeme kisminde "PAYPAL" secenegini sectim. fakat hicbir yerden benim paypal hesabima gidip onay gerektiren bir yazi cikmadi. urunun durumu "processing" olarak gozukuyor. acaba aranizda switcheasy'nin sitesinden alisveris yapip da odemeyi yapmak icin paypal'i secen var mi?? eger varsa bana yol gosterebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyyen -- 9 Ekim 2008; 21:26:19 >
Arkadaşım bana bugün Switcheasy Capsule Rebel Beyaz kılıf geldi. İstersen sana satabilirim. Ambalajından çıkardım, denedim, kılıfsız kullanmaya karar verdim. Hiç kullanılmadı yani. düşünürsen özel mesaj atarsın.
Bazı sitelerde PAYPAL a yönlendirme yapmadan kendi siteleri üzeinden PAYPAL ödemesi yapabilirsiniz. Bu sitede onların arasında olabilir. Sadece Paypal şifresi ve kullanıcı adı giriş sayfanız çıkar sonrasında yeniden kendi sitelerine yönlendirilir. Çünkü PAYPAL'ın sitenize script ekleyerek ödeme seçeneği açabileceğiniz teknikleri mevcut bu yüzden PAYPAL'a girmediniz...
eger boyle bir odeme yapmis olsaydim paypal'in kendi sitesinden account'u ma baktigimda alisverisin gozukmesi gerekmez mi? su anda son gozuken islem 2 gun once yaptigim bir alisveris.
Evet şayet ödeme yapılmış olsaydı hesabınızda gözükürdü artı paypal kayıtlı mail adresinize bilgi mesajı gelirdi...
Bu arada anti parantez belirtmek isterim iPhone 3G Siyah CapsuleNeo 1 adet stoklarımızdadır. Kargo ücreti bize ait olmak üzere detaylı fotoğrafları çekilip satışa az sonra sunulacaktır...
Evet şayet ödeme yapılmış olsaydı hesabınızda gözükürdü artı paypal kayıtlı mail adresinize bilgi mesajı gelirdi...
Bu arada anti parantez belirtmek isterim iPhone 3G Siyah CapsuleNeo 1 adet stoklarımızdadır. Kargo ücreti bize ait olmak üzere detaylı fotoğrafları çekilip satışa az sonra sunulacaktır...
İmzamızdaki linkten tanıtım sitemize oradan da GittiGidiyor'daki satış sayfamıza ulaşabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: oyyen
ben odemenin gerceklesip gerceklesmediginden nasil emin olabilirim? eger odeme tamamlanmadiysa urunu sizden almak isterim
Dediğim gibi şayet tamamlanmış olsaydı mutlaka ama mutlaka paypal kayıtlı mail adresinize ürünün ödemesinin alındığını ve transaction numarasını görürdünüz. Şayet mail kutunuzda böyle bir mail yok ise ödeme yapılmamıştır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haXan2849 -- 9 Ekim 2008; 23:29:56 >
capsul neo ile rebel arasindaki fark nedir acaba ?
İçerik resimleri herşeyi anlatır bence;
Rebel;
Neo;
Neo'da ince (kağıt gibi) silikon gelirken Rebelde daha kalın bir silikon geliyor.Bu da korumayı daha çok arttırıyor.Zaten Rebel incelemelerde daha çok beğeniliyor.Youtube'da videolarını bulabilirsin her iki kılıfında
Kardeşlerim ben getirttim kendime ifrogz. Bence dünyanın en iyi iphone kılıfı şu an. Hiç kalınlık hissi yok. Şak diye oturuyor.ekran açıkta, içinde destek tabakası var ve inanılmaz rahat. E ufak bir oynama falan da yok. Elimde fazladan bi tane çok tatlı bir bordo var. Bi arkadaşa veririm diye almıştım isteyene maaliyetine veririm 45 ytl ye. Bak burada bi inceleyin şiddetle tavsiye ederim bana dua edersiniz...
herkese merhaba, gecen hafta ben de kendime turkcell'den kontratla yeni bir iphone 3g aldim. forumdaki iphone 3g hakkinda yazilanlari zaten yakindan takip ediyordum. arka kapak sorunu yasayanlarin annattiklari uzerine switcheasy'nin sitesinden ben de bir adet capsule neo siparisi verdim.odeme kisminde "PAYPAL" secenegini sectim. fakat hicbir yerden benim paypal hesabima gidip onay gerektiren bir yazi cikmadi. urunun durumu "processing" olarak gozukuyor. acaba aranizda switcheasy'nin sitesinden alisveris yapip da odemeyi yapmak icin paypal'i secen var mi?? eger varsa bana yol gosterebilir misiniz?
Sitede Amerika ve Avrupa diye fark var buna dikkat ettin mi?