Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
E6600 Overclock Yaptım Ama..Yardım?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> E6600 Overclock Yaptım Ama..Yardım? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rockerroll

9 Ekim 2008; 20:51:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kendim yaptığım overclock ile sadece stok fanla 2.88 e kadar çıkabildim.Anakart Asus P5b.Araştırdım aynı anakart ve işlemciyle daha fazla hıza çıkılabiliyor.Forumdanda araştırdım uğraştım ama beceremedim biosum güncel.Kingston Hyperx ramlerimin yerine aşağıdaki 2*2 Gb 800 mhz Ocz ram aldım yine pek bişe değiştiremedim.Ben 3.0 ve 3.6 arası bişey düşünüyorum.Biosun resimlerini çektim acaba daha fazla ayar için hangi ayarları nasıl değiştiricem yardım ederseniz sevinicem valla

Yeni ramlar OCZ 2*2 800

Bios Görüntüleri

Şimdiden Teşekkürler..
badtr

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 23:13:21 

asus anakartların cogunda voltaj ayarları autodur resimde gordugun gıbı sen frekansı yukseltınce kendı voltaj verıyor o nedenlede geregınden fazla voltaj alır ve ısınır. bence ılk olarak cpu sogutucusu al ayarları autoda bırakma ılk olarak standart voltaj degerlerını gır ustune klık yaptıgında sag tarafta standart degerlerı gostermesı lazım sonra cpu voltajını yukselterek devam et 3.4 te rahat cıkması lazım zorlarsan 3.6 da gorur E6600 conroe benım eskı ıslemcım cok saglam bı ıslemcıdır

ASUS Rampage Formula X48**Q6600 2.40GHz / Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler ** Armor+ / Enermax infiniti 650W ** Zotac 8800 GTS (G92) 512 Mb ** Mushkin Xtreme Performance 2x2 gb 1066mhz ** Samsung 320GB - WD 750 GB ** LG GSAH42N 18X DVDRW **Samsung 2232BW ** Creative İnspire T6060 / X-FI Xtreme audio ** Logitech MX3200 ** Logitech cordless rumblePad2 ** U.S.Robotics 9108 ** Vista x64 **

O/C yapmak isteyenler için rehber

eraygamer

12 Ekim 2008; 12:47:58 

Fan hızını ayarlayarak az da olsa daha yüksek bir hıza ulaşabilirsin. Ben denedim.

MONİTÖR: LİKOM CRT MONİTÖR (BERBAT)
EKRAN KARTI: NVİDİA GE FORCE 6600 GT
İŞLEMCİ: İNTEL 2.00 GHZ (1.80'DEN HIZ AŞIRTILMIŞ)
OPTİK SÜRÜCÜ: SAMSUNG WRİTE MASTER DVD-RW
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> E6600 Overclock Yaptım Ama..Yardım? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar