Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Switcheasy Kılıf almayın!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Switcheasy Kılıf almayın!!! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Dv6059

9 Ekim 2008; 20:32:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar geçen hafta yeni iphone 3g almamla birlikte kılıf araştırmalarına girdim. Bu sitedeki birkaç arkadaşın tavsiyesi üzerine switcheasy.com dan capsule rebel model bembeyaz bir kılıf siparişi verdim. Tam 57 YTL de para ödedim. Kılıf bugün elime ulaştı ve ciddi anlamda tam bir fiyasko. Öncelikle şöyle anlatayım verdikleri ekran jelatinini ekranı temizleyerek hummalı bir işlemle ekrana yapıştırdım. Ancak gün içerisinde sağdan ve üstten kabarcık yaparak kendini attı. Kılıf aşırı bol ve pot. Sağda solda ve üstte boşluklar kalıyor. Telefonu elinize aldığınızda eğer ses kısma tuşlarına yakın bir yerden, bastırmadan bile olsa tutarsanız sesi kısılıyor yada açılıyor. İnce ve zarif iphonu resmen plastik bir çarıkla kaplamış oluyorsunuz. Daha zarif ve fit birşey bekliyordum. Ciddi anlamda hayal kırıklığına uğradım. Siz arkadaşlarımızı uyarmak istedim sonuçta milli servetimizi kalitesiz ürünlere vermemiş oluruz. Şimdi ebay dan mecburen invisible shield siparişi vereceğim. Herşeye rağmen elimdeki bu switcheasy capsule rebel kılıfı almak isteyen olursa, yada invisible shield ile takas etmek isteyen olursa mesaj atabilir. Ben yandım siz yanmayın ben uyarımı yapayım

tutankhamon

9 Ekim 2008; 20:41:56 

Hocam bana kalırsa invisible isinede girme ikinci pismanligin olur cunku alanlar bir turlu istedikleri gibi telefona uygulayamadılar.Onca para bosa gitti gene.

Ben 28 eylulde artwizz see jacket marka silikon kılıf almıştım elmasepeti sitesinden.O gün zaten stokta olan tek 3g kılıfıydı.Geldi taktım Allah var güzel oturdu ama içime sinmedi nedense.Arkası çok iyi oturuyor telefonu geçirmesi çok kolay tabi yanında gelen ekran koruyucuyu heba ettik ayrı konu.Sadece menü tuşunun hizasındaki yuvarlak biraz büyük..

Bugun baktım elmasepetine daha güzel kılıflar gelmiş bende hemen aşşağıdaki linkte yer alan kılıfı sipariş ettim. Şu anda artwizz var ama o gelirse her halde bir daha artwizz i kullanmam.Resimlerine falan bak derim.Yada 2 gün sonra geldiğinde takayım yorumuma göre istersen al sen bilirsin yani.

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=9061

Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram.
ekremus

9 Ekim 2008; 20:57:51 

bu ekranuı koruma için napmak lazım ya.deri kılıfmı alsam acaba bi de.
ben pupadan ifrogzsun sert plastik korumalı kılıfından aldım içinden bitane screen protection çıktı ama onu takmak istemiyorum bi işe yarıyacağını düşünmüyorum.
invisiblle shield da hiç mantıklı gelmiyor.

Dv6059

9 Ekim 2008; 20:59:57 

Bilmiyorum o halde deri kese şeklinde olan kılıflardan almak lazım hani 5 liraya satılanlardan.

tutankhamon

9 Ekim 2008; 21:03:02 

Kalitesiz bir urun alicak kadar zenginsen al o zaman.Yani telefonunu seviyorsan ve cabuk yipranmasini istemiyorsan alacagin seyinde kaliteli olmasina ozen goster alacagin seyde orjinal olsun.5 yt dedigin seyler tahtakalede yerlerde satiliyor.Telefonu koy cikar ne tur zararlar verir bilemezsinde.

Tabi tercih senin.

Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram.
Dv6059

9 Ekim 2008; 21:08:10 

quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

Kalitesiz bir urun alicak kadar zenginsen al o zaman.Yani telefonunu seviyorsan ve cabuk yipranmasini istemiyorsan alacagin seyinde kaliteli olmasina ozen goster alacagin seyde orjinal olsun.5 yt dedigin seyler tahtakalede yerlerde satiliyor.Telefonu koy cikar ne tur zararlar verir bilemezsinde.

Tabi tercih senin.

57 lira verdiğim kılıfı az yukarıda anlattım.
malesef paraylada olmuyor.
içi kadife, dışı deri bir kılıf kullanmanın bir zararını görmüyorum şu an.

Barzo1905

9 Ekim 2008; 21:09:55 

quote:

dostum bu resimlerde çok güzel görünüyo ama acaba ince olan iphone'u daha kalınlaştırıp cebe girmez hale getirir mi acaba?

inv. shield işine hiç girmem ona o kadar para verene kadar bunun gibi birşey alırım zaten uygulamasıda çok problemli 2 3 saat uğraşanlar var ne gerek var o kadar kasmaya bide işin ucunda o kadar paranın havaya gitme riski de var...

ekremus

9 Ekim 2008; 21:22:16 

bu linkteki ürün de çıkartılıp takılabilen ekran koruyucu demiş nasıl bişey oluyo o acaba?

tutankhamon

9 Ekim 2008; 21:22:58 

Dv6059 hocam parada senin telefonda senin tercihte.Nasil istersen oyle yap.Ben sadece nacizane onerimi sundum. Bende artwizz see jacket aldim kargo dahil 38 ytl ye yani kotu bir yani yok ama dedigim gibi birazda gorunuse bakarim sonucta iphone u koruyacak kilifta onun kadar goze hosgelmeli.

Barzo1905 vallahi ben bu kilifi 10 gun oncesindende cok begeniyordum bulursam muhakkak alicam diyordum bugun bir arkadas saolsun konu acmis gelmis diye bende ona istinaden hemen siparis verdim.Az evvelde sms geldi telefona kargo yola cikti diye.En gec cumartesi gunu elimde olucak.Bende sitedeki fotograflara bakaraktna biraz fikir sahibi oldum yanlamasina olanlardan ama tabiiki canli canli gorup o zaman yorum yapmak daha dogru olucaktir.Isterseniz bekleyin cumartesi gunu geldiginde takayim telefona hatta orjinal resimlerini cekeyim ekleyeyim siteye tercih sizin yani.En azindan ben alip pisman olursam siz de benim gibi pisman olmamis olursunuz aksi bir durumda.

Dv6059

9 Ekim 2008; 21:34:21 

Bu arada ebay'den iphone dock aldım. 9 dolar verdim. Honk Kongdan geldi ve orjinal yada orjinalin bire bir kopyası. İnanılmaz kaliteli ve şık birşey. Tavsiye ederim sorunsuz geliyor.

tutankhamon

9 Ekim 2008; 21:37:24 

Bu fotograflarda su anda kullandigim kilifa ait fotograflardir.Simdi cektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 9 Ekim 2008; 21:35:55 >

Evolution

9 Ekim 2008; 21:48:33 

Bu linkteki kılıf ne kadar kalınlaştırıyor cihazı? Kullanan var mı?

Intel C2D E8400 | GA-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+
Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
tutankhamon

9 Ekim 2008; 21:51:46 

cumartesi gunu geldiginde fotograflarini eklerim insallah.Resimlerden bakilinca pek kalin gorunmuyor gozle tarttigimda.Birde elle tartalim bakalim.

Evolution

9 Ekim 2008; 21:53:48 

quote:

cumartesi gunu geldiginde fotograflarini eklerim insallah.Resimlerden bakilinca pek kalin gorunmuyor gozle tarttigimda.Birde elle tartalim bakalim.

İncelemeni bekliyorum kardeşim olumlu şeyler söylersen alıcam ben de.

Intel C2D E8400 | GA-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+
Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
SQua

9 Ekim 2008; 21:56:25 

tamam almayız

tutankhamon

9 Ekim 2008; 22:10:06 

Buyuk memnuniyetle.Sms geldi zaten kargoya vermisler en gec c.tesi oglene dogru elimde olur zaten.Ilk isim buraya yorum yazip paylasmak olucak.

Yukarida ekledigim su anki kilifimi gordunuz.Acikcasi tavsiye etmem.Bilginiz olsun yani.

Bu arada bir yabanci sitede kilifa ait daha ayrintili resimler buldum.buyrun..

http://www.iphoneclub.nl/13144/review-gear4-hardman-pro-voor-iphone-3g/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 9 Ekim 2008; 22:15:06 >

jinxy

10 Ekim 2008; 13:10:32 

Bence çok iyi değil. Ekranın alt ve üst kısmını kapatmış. Ekran ufak görünüyor.

tutankhamon