Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bu nasıl iş kardeşim :@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Bu nasıl iş kardeşim :@ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aemin

9 Ekim 2008; 20:21:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

P300 10 V Toshiba makinam var özellikleri amd 2.2x2 64 3gb ram hd3650 512mb pcı ekran kartı 250gb harddisk .. arkadaşlar fifa 09 u oynuyorum bu makinanın havaada karada oynaması lazım .. oynamasına lafım yokta takılmalar oluyor canıma tak etti ... mafia dan tutun en eski oyunlarda bile oyunda takılmalar yapıyor 2 3 dakikada bir .. bütün oyunları kaldırıyor sistem ancak bu işten bıktım artık ! bir sitede okudum bu ekran kartı yapıyormuş bu hatayı ... eğer böyle bir şey varsa yazıklar olsun o parayıda haram ediyorum !! lütfen yardım edin .. teşekkür ederim

hakansnet

9 Ekim 2008; 20:36:37 

bu başka bir şeyden kaynaklanıyordum be dostum...

TOSHIBA A200-1LA CORE2 DUOT7300 2.0GHZ-2048MB
mert6385

9 Ekim 2008; 21:33:37 

quote:

Orjinalden alıntı: aemin

P300 10 V Toshiba makinam var özellikleri amd 2.2x2 64 3gb ram hd3650 512mb pcı ekran kartı 250gb harddisk .. arkadaşlar fifa 09 u oynuyorum bu makinanın havaada karada oynaması lazım .. oynamasına lafım yokta takılmalar oluyor canıma tak etti ... mafia dan tutun en eski oyunlarda bile oyunda takılmalar yapıyor 2 3 dakikada bir .. bütün oyunları kaldırıyor sistem ancak bu işten bıktım artık ! bir sitede okudum bu ekran kartı yapıyormuş bu hatayı ... eğer böyle bir şey varsa yazıklar olsun o parayıda haram ediyorum !! lütfen yardım edin .. teşekkür ederim

ekran kartından olacağını sanmam bnde p300-133 var ve takılma yapmıyor. ama fifa09 da denemedim

TOSHIBA P300-133
T8300 2.4 Ghz , ATI HD3650 512 Mb, 3Gb ram
mBenJi

10 Ekim 2008; 2:51:38 

dostum laptop çok ısındıgından olabilir diyicem ama, o zamanda şöyle birşey çıkıyor ortaya, madem o ekran kartını koyuyorsun o zaman onu zorlıcak herhangi bi program kullandıgında kartın çalışmasına zarar verecek ısıyı da bi şekilde yaymaları lazımdı, sen en iyisi aynı makineden kullanan başka arkadaşlarla irtibata geçip onların böyle şikayetleri var mı bir sor, yoksa da direk olarak servisini ara, belkide fan arıza yapmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 10 Ekim 2008; 2:47:48 >

MaDeM TÜRKSÜN GöSTeR ÜRKSüN
aemin

10 Ekim 2008; 14:40:10 

çok ısınıyor makina zaten o yüzden sert zemine koyuyorum hocam toshiba dedik aldık .. ALLAH ı var tık demedi daha ama bu oyunlarda neden böyle yapıyor .. desemki kaldırmıyor pc öyle değil işte çünkü hight da açsamda aynı low dada .. ve kasılma yok normalde sadece işte aralıklarla takılma yapıyor :S kullanan biri varsa irtibata geçmek isterim tabiki .. ısınmaya gelince oyun oynarken işlemci 80 e çıkıyor hatta 85'E .. ekran kartına bakmadım :S Teşekkür ederim

cause_of_death

10 Ekim 2008; 14:43:16 

Yazılımsal da olabilir, donanım olarak cihazın yeterli seviyede zaten farkındasındır. Görev yöneticisinden kontrol et çok işlemci veya ram yiyen birşey var mı bak bir. Antivirüs taraması da yaptır bildiğin güvendiğin bir programla. Son olarak hiç bir türlü çıkamazsan işin içinden bir teknik servise götür. Can sıkıcı bir durum umarım kolayca çözersin.

aemin

10 Ekim 2008; 17:05:31 

teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın .. cpu ve ram gayet normal durumda ancak oyunlarda neden yapıyorsa :S ilk aldıgımdan beri böyle .. aslında okadar da takılma yapmıyorda işte yeni alınca insan birşeyi çok dikkat ediyor daha doğrusu çok şey bekliyordum ki zaten beklentilerim boşa çıkmadı ama bu takılma işi :S oyun oynarken dikkatimi çeken everestle baktım ekran kartı kullanımı %80 lere çıkıyor ancak makina boşda dursa oyundada olsa fan hızı hep %30 .. cpu ya gelince oyun oynarken max. 80 e çıkıyor ama normalde 70 75derece .. eskiden baktığımda 90 dereceyi buluyordu ancak ozaman halıda falan oynuyordum ve böyleyece hava alamıyor küt kapanıyordu ..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Bu nasıl iş kardeşim :@ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.
FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)
Sıkı bir futbol simülasyonuna hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar