ben psu dan sanıyordum ama kasa fanından çok ses geliyormuş...bilgisayarımın dış kasasında havalandırma gibi 3 lü boşluklar var oraya nasıl fan takabilirix.. ya da fan takabilir miyiz acaba? kasa fanı çok ses çıkarıyor yeni alacağım.. almışken oralara bişi takabilirsek oraya da takayım.. bide kasa fanı olarak f/p olarak ne önerirsiniz...
Muhtemelen 80 lik fanlar uyar oraya. Vida deliklerini köşeden köşeye ölç bakalım kaç cm?? eger 80 likse oraya 3 tane 80 lik yuvasına oturan 92 lik fan iyi gider...
o deliklerden ölçtüm 80 cm kasa fanı ile aynı o zaman oraya 3 tae 80 lik takacağız.. zalman kasa fanı almıştım içinden 4 lü fan takma şeyi çıkmıştı.. onlara da bağlarız.. herhalde öle yapcaz dii mi?
o deliklerden ölçtüm 80 cm kasa fanı ile aynı o zaman oraya 3 tae 80 lik takacağız.. zalman kasa fanı almıştım içinden 4 lü fan takma şeyi çıkmıştı.. onlara da bağlarız.. herhalde öle yapcaz dii mi?
80cm değil mm dir o 4 fan takma şeyi 4 pin molextir büyük ihtimal. Onlarada bağlıyacaz derken neyi kastettin anlamadım?? 4 pin molexide psu ya bağlayacaksın..
quote:
Orjinalden alıntı: mami23®
o deliklerden ne kadar hava geçer bilinmez yani fanın pek faydası olmaz delikler çok az ve dar
Delikler küçük olsada fanın performansını düşürecek olsada gayet işe yarar
onun bi ucunu psu ya bağlayacağız.. öbür ucundaki 4 girişden 3 üne de fanları mı bağlayacğız dedim ama? bide uygun fiyatlı fan öneriniz var mı alabileceğim.. istanbuldayım
ben bu benim kasanın yan kısmına 3 tane fan taksam etkili olur mu şimdi 80mm ... buraya aslında 1 tane 120 lik taksam da olur da ona uygun delikler yok.. ona uygun delikler açılır mı acaba=??