Elimde 320mb 8800gts var . his iceq4 4850 turbo alma düşüncem var .Acaba aradaki farka değer mi.Ya da "onu alma,şunu al değer" diyebileceğiniz bir kart var mı?Karar aşamasında sayılır.Yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar 3 yorum okudum hisden yana ama açıkcası yeterli gelmedi.His iceq4 4850 turbo nun iyi bir kart olduğunu zaten biliyorum.Benim sorduğum 8800gts 320mb karta sahip birinin his 4850 iceq4 turboya geçmesi değer mi?performansta hissedilir artış olur mu? Veya başka hangi kartları tavsiye edersiniz performans farkının yeterli olduğu?
bence şuan için çok gereksiz . ama bunu cidden söylüyorum. sakın alma bence. yeni seri kartları bekle. elindeki kart şu an için yeterli. tabi yetersiz olduğu durumlarda var ama idare et kardeş. boşuna paranı harcama. 4850 ile aa af açarsın g80 ile açmassın olur biter. dediğim gibi paran şimdilik cebinde kalsın yeni gelecek serilerden alırsın
320 mb 8800gts den hemen kurtulup hd4850 al 320 mb da sürekli alt+tab yapmak zorunda kalırsın ayrıyetten 9600gt den bile daha kötü performans veriyor 8800gts 320 mb direkman hd4850 al
bence hiç değiştirme eğer değiştircek en az gtx 260 yada 4870 al derım.ben 8800gtden 4850ye geçtım çok pişman oldum hemen sattım gtx 260 aldım eğer sende böyle bir değişiklik yaparsan mantıklı olur diğer türlu bence boşuna para verırsın