Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Wifi Sorunum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Wifi Sorunum... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pieceofmoon

9 Ekim 2008; 19:51:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, bundan önceki telefonum N95 8 GB idi.

Laptopumda geçici bir ağ oluşturup ve bu ağa N95'im ile bağlanıp direkt internete girebiliyordum. Hiçbirşey yapmadan.

Ama şimdi aynı ağ ile ne yaptıysam Iphoneumla internete giremiyorum. Ağ ayrıntılarına baktığımda eksik ve farklı bilgiler görüyorum.

Eğer Önceki durumda girebiliyorsam , bi şekilde Iphone ile de girmem gerekiyor, ama bu ayarları yapamıyorum. Bu işlerle haşır neşir olmuş arkadaşlardan Yardım istiyorum.

Ek bilgi: kablosuz modem ile değil, kablolu modem ile laptoptan internete bağlıyım, ve laptopun wireless'inde geçici bir ağ oluşturup, normal interneti kablosuza paylaştrıp( kablolu modemin özellikler>gelişmiş sekmesinden) öyle giriyordum. Bilginize. Belki N95'i olan ve kablosuz modemi olmayan arkadaşlara yardımcı olur bu bilgi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofmoon -- 10 Ekim 2008; 2:17:49 >

iPhone 3G White Pearl
muratremix

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 23:05:33 

bu kadar uğraşacağınıza uygun fiyatlı bir AP alın veya 80-85 liraya kablosuz adsl modemler var bunu değerlendirin derim
laptoptan ad-hoc yöntemiyle interneti paylaştırabileceğinizi hiç sanmıyorum çünkü.

Masaüstü : Intel E6850 + 32" LCD, HTPC: Amd x2 3600, Megaworks 5.1, 50" Plazma, Laptop: Macbook C2D + Acer 5720G
Arşiv: 300+ HD Film (300 tane 720, 160 tane 1080p)
pieceofmoon

9 Ekim 2008; 23:10:35 

Şimdiye kadar kullandığım için soruyorum.

Kablosuz modem almak bişey değil, ama hali hazırda modem-laptop ile girmek varken, masraf yapmim dedim. Çünkü bu şekilde aylarca girdim internete...

Tavsiyen için saol muratremix

iPhone 3G White Pearl
Teknik.Servis

10 Ekim 2008; 22:32:39 

zor arkadasım bende bu sekılde kullanıyorum fakat telefon 5dk bıle baglı kalmıor baska telefonlar ve bılgısayarla baglanıyorum ama telefon yemıyo donanımla alakalı bısı var sanırım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
MuttFTS.

10 Ekim 2008; 22:40:48 

Bilgisayarında ağ oluşturduktan sonra, ikisine de elinle ip vermen gerekecek.

Bilgisayara vermeyi bildiğini varsayıyorum.

iPhone'dan WiFi yi açıp o menüde bekle. Senin ağın çıktığında, şifren varsa girerek, ağa bağlan.

Sonra yan kısımdaki mavi oka bas. gelen sayfada static kısmına bas. Bastıktan sonra oraya IP adreslerini elinle gir, bağlanacaktır.

Yapamazsan gene yaz, daha ayrıntılı yazayım.

Letz get high.
pieceofmoon

10 Ekim 2008; 22:58:09 

hocam şimdi hallettim, sorun wi-fi driver'ını yükseltmemdenmiş. eski sürümü yükledim laptopa, bağlanıyor iphone artık internete. Herhalde farkedip fixlemişler...

teknik.servis, hocam hiç kopmuyo, benim Pc denmidir nedir anlamadım, aynı kablosuz modeme bağlanmış gibi hiç kopmadan işlerimi halledebiliyorum...

iPhone 3G White Pearl
SiNaN33

10 Ekim 2008; 23:30:14 

bende bu şekilde baglanıyorum gram kopma yok

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Wifi Sorunum... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!

MSI GT735 Gaming Notebook

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.391