Laptopumda geçici bir ağ oluşturup ve bu ağa N95'im ile bağlanıp direkt internete girebiliyordum. Hiçbirşey yapmadan.
Ama şimdi aynı ağ ile ne yaptıysam Iphoneumla internete giremiyorum. Ağ ayrıntılarına baktığımda eksik ve farklı bilgiler görüyorum.
Eğer Önceki durumda girebiliyorsam , bi şekilde Iphone ile de girmem gerekiyor, ama bu ayarları yapamıyorum. Bu işlerle haşır neşir olmuş arkadaşlardan Yardım istiyorum.
Ek bilgi: kablosuz modem ile değil, kablolu modem ile laptoptan internete bağlıyım, ve laptopun wireless'inde geçici bir ağ oluşturup, normal interneti kablosuza paylaştrıp( kablolu modemin özellikler>gelişmiş sekmesinden) öyle giriyordum. Bilginize. Belki N95'i olan ve kablosuz modemi olmayan arkadaşlara yardımcı olur bu bilgi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofmoon -- 10 Ekim 2008; 2:17:49 >
bu kadar uğraşacağınıza uygun fiyatlı bir AP alın veya 80-85 liraya kablosuz adsl modemler var bunu değerlendirin derim laptoptan ad-hoc yöntemiyle interneti paylaştırabileceğinizi hiç sanmıyorum çünkü.
teknik.servis, hocam hiç kopmuyo, benim Pc denmidir nedir anlamadım, aynı kablosuz modeme bağlanmış gibi hiç kopmadan işlerimi halledebiliyorum...