Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hard disk kurtarma acil yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> hard disk kurtarma acil yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tigin_

9 Ekim 2008; 19:47:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar abimin toshiba a200 model bir laptop u var. Tam modelini bilmiyorum ama vista home premium yüklü idi. Bilgisayara format atmak durumunda kaldım ama açtığımda data d nin de silinmiş olduğunu gördüm içinde çok önemli veriler mevcuttu. Ben sadece c sürücüsüne format atacağını düşünmüştüm.

Yaptığım işlem bilgisayar ile gelen recovery cd sini takıp cd den bott etmek ve recovery yüklemesini yapmak oldu. Ama şimdi data d boş. İnternet üzerinden bir kurtarma programı indirdim ama kurtarılan dosyaların isimleri yok. ve iki saattir arıyor doğru düzgün hiçbirşey kurtarmadı. Daha d sürücüsünü açmadım bile. Boş görünce dünya başıma yıkıldı.

Laptop u çok tanımıyorum. Veriyi kurtarmak için yapabileceğim birşey varmı varsa çok sevineceğim. Lütfen yarımcı olun.

sszss

13 Ekim 2008; 20:38:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bootable linux ile bi dene istersen. puppy linux dingo sürümü bu iş için biçilmiş kaftandır.cd'den kurduktan sonra sürücüleri mount etmen gerekir.açıkçası giden verilerin için pek ümit besleme ama bu linux işini bi dene istersen.

www.gecitkale.net
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> hard disk kurtarma acil yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Testere ile Locust doğramaya gidiyoruz.
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar