tamam da neden panasonic? lg'nin kontrastı daha yüksek fiyatı daha uygun ve evkurdan alacağım. ben antalyadayım istanbulbilişim hakkında bikaç olumsuz duyumlar aldım ama antalyada servisi varmış panasonic'in.
arkadaşım git evkurdan paşa paşa al lg'yi. ben bugün son anda gördüm kampanyayı, havada kaptım inan. 42LG6000 tek kelimeyle harika bir tv. düşünme bile...
ben antalyada oturuyorum istanbulbilişimin'in antalyada servisi varmış. neden böyle kötü bi görüş hakim anlamadım, tamam ellerinde olmayan ürünleri varmış gibi sitelerine koyuyorlar ama yakaladınmıda bayağı ucuza alıyorsun. ben almadan önce tel açıp stok konusunda bilgi alacağım
arkadaşlar ib ye güvenemediğim için tekofaks garantili 42px80 almayı düşünüyorum antalyada veya nette güvenilir biyer varmı bildiğiniz 12 taksitli fiyatı 2000 ytlyi geçmeyecek. fazla zamanım yok lütfen yardım
Yakın zamana kadar sorsan hiç düşünme px80 ak derdim. Fakat arkadaş da var ve 4.-5. ziyaretimde Panasonic'in kullandığı çift cam yüzünden ekranda hep gölge olduğunu fark ettim. Yandan -önden nerden bakarsam bakayım görüntülerde hep gölge var. Çok rahatsız edici bir durum. Panasonic'in diğer plazmlarına da bu gözle bakacağım. Onlarda da var mı acaba.
Benim tavsiyem Ev-Kur'da LG çok iyi fiyata vermişler. LG-Türkiye garantili ise ben olsam onu alırım.
bugün ib den aldım 37px80e lg yi 37px80e çıplak gözle seyrettim, panasonic netlik konusunda fark attı bence. salı elime ulaşacak inşallah. izlenimlerimi yazacağım buraya. birde bunu sunny 11000 hd uydu cihazıyla bağlamayı düşünüyorum, henüz almadım sunny araştırma içerisindeyim siz ne dersiniz.