Ankart kullanım klavuzunda ' Bu anakart 128 Mb çipli ya da çift taraflı x16 bellek modüllleri ile yapılmış bellekleri desteklemez' yazıyo.. Bunu kontrol et.
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Ankart kullanım klavuzunda ' Bu anakart 128 Mb çipli ya da çift taraflı x16 bellek modüllleri ile yapılmış bellekleri desteklemez' yazıyo.. Bunu kontrol et.
Ram lerin yerlerini değiştirerek te denemeyi ihmal etmeyin.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Benzer sorun bugün arkadaşta oldu. Biosdan "Load Failed Defaults" u ayarladık. Windows tüm ramleri görerek açıldı sonunda, ama eternet portu falan çalışmıyordu. Sonra yine biosdan "Load Optimized Defaults" a bastık. Windows tüm ramleri ve aygıtları görerek açıldı. Bir deneyin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmadran -- 14 Ekim 2008; 2:00:20 >
Benzer sorun bugün arkadaşta oldu. Biosdan "Load Failed Defaults" u ayarladık. Windows tüm ramleri görerek açıldı sonunda, ama eternet portu falan çalışmıyordu. Sonra yine biosdan "Load Optimized Defaults" a bastık. Windows tüm ramleri ve aygıtları görerek açıldı. Bir deneyin bence.
hocam biosu bile güncelledim... kaç kere load default yaptım
hocam biosu bile güncelledim... kaç kere load default yaptım
Load default demdim, load failed defaults dedim. Ama onu da denediniz herhalde?