Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPHONE 3G Contact'larimi (telefon numaralarimi)bilgisayarima nasil aktaricam?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> IPHONE 3G Contact'larimi (telefon numaralarimi)bilgisayarima nasil aktaricam? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Shapekaan

9 Ekim 2008; 18:29:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba;
Cozemedigim bir sorunum var..Su anda Iphone 3G'mdeki telefonlar numaralarimi bilgisayarima aktarip ordan da yeni Iphone'uma aktaricam..Bunu forumda aradim ama bulamadim..Bu islemi nasil yapabilirim..Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

mcff

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 18:40:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iTunes sayesinde senkronize yapma yontemin yada @me.com hesabı alarak online sync yapma yontemin gibi 2ihtimalin var, eger jailbreak yapmissanda sistem dosyalarina girip addressbook veritabanı dosyalarını cekmen gerekir ki o da yeni almis oldugun iphone un için de jailbreak yapma kosulu dahilinde gerceklesecek yontemdir.

quote:

Orjinalden alıntı: Shapekaan

Arkadaslar merhaba;
Cozemedigim bir sorunum var..Su anda Iphone 3G'mdeki telefonlar numaralarimi bilgisayarima aktarip ordan da yeni Iphone'uma aktaricam..Bunu forumda aradim ama bulamadim..Bu islemi nasil yapabilirim..Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> IPHONE 3G Contact'larimi (telefon numaralarimi)bilgisayarima nasil aktaricam? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Aerocool M40 HTPC kasa
Aerocool'un kübik yapıdaki, çift katlı HTPC kasasını inceliyoruz.
NBA 2K9(PC, Playstation 3, Xbox 360)
NBA heyecanını doyasıya yaşamak isteyenlerin oyunu.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar