Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
EN İYİ TV'li TELEFON TAVSİYE lütFEn

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> EN İYİ TV'li TELEFON TAVSİYE lütFEn Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bigpump

9 Ekim 2008; 18:20:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tv'li bir cep telefonu almak istiyorum ama sizce hangisi?

==>burak7777<==

9 Ekim 2008; 18:23:00 

n96 ama beklemen gerek

bigpump

9 Ekim 2008; 18:23:55 

akakçede var ama pahalı

==>burak7777<==

9 Ekim 2008; 18:27:24 

quote:

Orjinalden alıntı: bigpump

akakçede var ama pahalı

tamam var ama n96 da tv ye bağlanacak oparatör yok

F0NDiP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 18:32:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

n96 ama beklemen gerek

niye beklesin ki...
denizde kum bende para diyorsa hemen şimdi gider alır.

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
sugarboy

10 Ekim 2008; 20:55:17 

patlat bi çin modeli

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
Nike

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ekim 2008; 21:30:10 

ucuz bir şey istiyorsan anycool var ama çok kalitesiz ve çin malı galiba

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
ARIKAN

10 Ekim 2008; 22:11:08 

Kesinlikle bulaşma......her yerde tv var bir kaç gün kurcalarsın sonra unutursun tv yi Çift hatlı istiyorsan git SAMSUNG D780 al derim kesinlikle

anycool ve diğeri çin malı olduğundan sağlıklı değildir

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
goka

10 Ekim 2008; 23:04:29 

bence leaf ingiliz malı bende var super

gka
entrika888

10 Ekim 2008; 23:17:55 

Ya Biriniz ingiliz biriniz çin malı dersiniz
Türk malı varken digerleri boş

Linkin Park Fan Clup

Sevdiğini serbest bırak , Dönerse senindir Dönmesse hiç senin olmamıştır . ; )
sugarboy

11 Ekim 2008; 13:24:15 

Türk malı tvli model

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
==>burak7777<==

11 Ekim 2008; 15:10:26 

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

n96 ama beklemen gerek

niye beklesin ki...
denizde kum bende para diyorsa hemen şimdi gider alır.

n96 daki tv yi Türkiyede kullanılacak oparatör yok

LaKoT55

11 Ekim 2008; 22:57:53 

Var kardeşim ama en az 800- 900 yt li gözden çıkarcan. Giga-Byte Gsmart i120 alcaksın rahat ediceksin.

Yok bne çin malı ucuz alcam diyosan gidip istediğin çin malını al güzel güzel kazık ye. Çin malı alıcaksan hiç alma

Dota All-Stars Hard Pro GençLyk - Dotaworld -
Dota World Pvpgn Server
lipitor45
Uzaklaştırılmış
15 gün cezanın 5 günü kaldı.

16 Ekim 2008; 12:50:59 

TTN(Türk TelefoN) Mobile
%100 türk mühendisler tarafından tasarlanmış ancak menşei ithal bir ürün

selam arkadaşlar ben yaklaşık iki aylık araştırmamdan sonra dün bir çift sim kartlı telefon aldım. TTN mobile DX900. bu modeli biliyorsunuzdur. cebit iletişim fuarında analog tv özellikli dünyanın en ince ebatlara sahip telefonu seçilmiş. özellikleri pek önemli değil benim için yalnızca çift sim kartlı telefon olduğu için aldım. arkadaşlar bir çok artısı var bu model bir kere samsung d880 in menüsünün aynısı hatta geçişleri bile aynı yapmışlar. fazlası bile var isterseniz menü geçişlerini değiştirebiliyorsunuz. Tuş takımı biraz karışık herhalde pda görünümü vermek istemişler. karışık ama kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra alışıyorsunuz sonra sizde kullanışlı olduğuna karar vereceksiniz.
benim amacım TTN d800 modelini almaktı ama henüz satışa sunulmamış. bu ay sonuna kadar farklı faal yetkili satıcılarında satışa sunulacakmış. TTN d800 ün menüsü dx900 ile aynı ise tasarım itibari ile ben onu alacağım. hem ben tv li telefon istemiyorum
DX900 ün eksilerine gelince
1- çift sim kart gayet iyi ancak samsung d880 deki gibi sim1 ile görüşme yaparken sim2 ye gelen çağrıları kullanıcıya bildirmiyor. çünkü sim2 o sırada çevrimdışı oluyor yani karşı taraf sim2 yi aradığında ulaşılamıyor mesajını dinliyor. BU BÜYÜK BİR EKSİ
2-TV özelliği kötü zira 4. katta bile iyi bir yayın alamadık anten yetersiz.
3-T9 sözlüğü yok benzer birşey var ama ingilizce yani t9 var ama ingilizce türkçe değil.
4- rehber de aramayı sadece ilk harfe göre yapıyor örneğin mehmet için sadece m ye basıyorsunuz e ye basınca e harfi ile başlayan isimlere gidiyor.
5- kamerası normal yani en yüksek çekim modunda bile vga kameralar gibi çekiyor. çünkü toplu iğnenin arkası kadar objektifi var o kadar küçük bir objektiften çok fazla kalite beklemeyin.
6- internette söylendiği gibi java desteği yok. yani ben bir cep ingilizce diye bir program indirdim *.jar uzantılı ama telefonda açamadım.
7- arka kapak telefonun bütününü kaplıyor ve açması biraz zor.

Bunlar haricinde herhangi bir sorunu yok. Şimdi artılarına gelelim

1- çift sim kart özelliğindeki ses kalitesi çok iyi ikinci sim kartta herhangi bir boğulma yok.
2- Menü çok hızlı herhangi bir takılma yok ve menü tasarımı harika samsung d880 in kopyası gibi.
3- mesaj yazım hızı gayet iyi ancak eski sistem yani t9 sözlük olmadan yazmak gerekiyor.
4- müzik ses kalitesi hem hoparlör hemde kulaklık gayet iyi hoparlör çok yüksek ses veriyor ama müzik dinlerken çok ses açarsak ses kalitesi bozuluyor. kulaklıkses kalitesi piyasadaki diğer çin malı çakma diye tabir edilen telefonlardan çok daha iyi.
5- hafıza kartını çıkarmak için bataryayı çıkarmak gerekmiyor arka kapağı çıkarmak yeterli.
6- telefonda java olarak yüklü bir msn programı var isterseniz o program ile cepten msn keyfini yaşıyorsunuz.ancak başka program çalıştırmıyor yada uyumlu program bulamadığım içindir.
7- bluetooth hızı iyi 2mb bir dosyayı yaklışık 20 sn de aktarıyor.
8- radyosu normal ses kalitesi iyi ama nokia lara kadar güzel çekişi yok.
9- ekranı çok net ve güzel. cihaz 123kb tel hafızası olmasına rağmen çok hızlı her özelliği ile.
10- çift sim kartın sinyal seviyesi çok iyi avea da ikisi de ful çekiyor ve telefon kapanış ve açılış süreleri çok kısa. yani hızlı kapanıp açılıyor.
11- telefonun bataryası çok iyi kutudan çift batarya çıkıyor ve her batarya 900MAh lik
12- kutu içeriği çok iyi çift batarya, kulaklık, bileşik kablolu şarj cihazı, usb kablosu, Araç şarj kiti ve cihazın kendisi.
13- kamerası hızlı yani takılma yapmıyor ancak yüksek piksel seçildiğinde zoom yapmıyor.
14- iki sim kart içinde bütün ayarlar ayrı. zil sesi ikisi için de ayrı çağrı merkezi ve bütün çağrı geçmişi ikisi için de ayrı.
15-cihaz ilk 1 yıl müşteri hatalarına karşı kasko lu ve ilk iki yıl normal garanti süresi. bu iki yıl bittikten sonra 5 yıllık bir garanti süreci başlıyor ttn life diye yani toplam 7 yıl garantili hoş bu telefonun 7 yıl daynacağını sanmıyorum.

bunlardan başka özellik aklıma gelmiyor biraz daha inceleyeceğim daha sonra devamını yazarım
==>burak7777<==

16 Ekim 2008; 17:12:20 

quote:

Orjinalden alıntı: LaKoT55

Var kardeşim ama en az 800- 900 yt li gözden çıkarcan. Giga-Byte Gsmart i120 alcaksın rahat ediceksin.

Yok bne çin malı ucuz alcam diyosan gidip istediğin çin malını al güzel güzel kazık ye. Çin malı alıcaksan hiç alma

Giga-Byte onu alcama gidip 400 daha koyup n96 alırım

sugarboy

18 Ekim 2008; 10:18:47 

gigabyte elinde patlar kimseye satamazsın da