selam arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim e4600 işlemcim vardı ve e7200 aldım 4.1 ghz oc ladım direk ve eskiden vantage ten 7k civarı puan alıyordum şimdi sonuç aşağıda bukadarda fark edeceğini ummuyordum bu arada ekran kartım 4870 işlemciyi görünmce coşanından bundan sonra işlemci alıcaklara bi fikir verir umarım işlemciyede daha yüklenicem bakalım nereye kadar gidicek
Forumda @penryn arkadaşında denemeleri vardı sanırım o 3.99 da kalmıştı diye hatırlıyorum. Şimdi bakmaya üşendim.
Bir de diğer bileşenleride bi yazarmısın?
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Oyunlarda min fps önemli olduğundan işlemci kötü değilken değiştirmek birşey kazandırmaz.FPS lerde 60 fps diğer tür oyunlarda 30fps den yukarısı anlamsız.İşlemci limiti dolayısıyla oyun 30- fps lere düşmüyorsa değiştirmek gereksiz. (tabi rekor peşinde koşmuyorsanız )
senin işlemcide e7200 deilmiydi hattta 2.99ghzda çalışıodu yanlış mı hatırlıyorum..
Helal holsun arkadaşım. Ne hafıza var sende öyle. Stok fanla o kadar oluyor ancak.
Gercekten o kadar mı oluyor..Stok fanla bile olsa 3 ghzdan fazla gormesi lazım bence
Dostum 3.00 yada üstünü denediğimde bıos default değerlere dönüyor. Bu arada ram lerde kingston 800mhz lik. ve 800 den 1 adım yukarı gitmiyor. 800 ü geçtiğim anda bios yine default haline geliyor.
EDİT: Ne işlemciye ne de ram lere Voltaj vermiyorum bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 9 Ekim 2008; 18:42:01 >