Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sezonun ilk maçı Cleveland-Boston bu gece 02:00 de

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Basketbol >> Sezonun ilk maçı Cleveland-Boston bu gece 02:00 de Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CaLibRé

9 Ekim 2008; 15:43:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Başlık hergün güncellenecek

Bu konu altında bu sezondan beklentilerinizi , takımızın bu sezon için yaptığı transferleri vs. değerlendirebilirsiniz 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaLibRé -- 29 Ekim 2008; 1:05:15 >

KingJames/\BronBron
ballrry

10 Ekim 2008; 14:28:13 

Valla bizim itler bildiğim kadarıyla hiçbir şey yapmadı üstüne Posey'i gönderdiler İlk hazırlık maçımızda üçlümüz suskun kalınca 76'ers'e bile yenildik.Hem de E.Brand hemen hemen hiçbir şey yapmamış. Doğu Konferansı Finali'ne çıkarız %100 ama orada ne olur bilemem.Kısacası bundan 1 yıl sonra batmış bir Celtics göreceğiz yönetim böyle kalırsa.

Zen'in bittiği yerde kavga başlar.
temizchannel

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 17:10:32 

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Valla bizim itler bildiğim kadarıyla hiçbir şey yapmadı üstüne Posey'i gönderdiler İlk hazırlık maçımızda üçlümüz suskun kalınca 76'ers'e bile yenildik.Hem de E.Brand hemen hemen hiçbir şey yapmamış. Doğu Konferansı Finali'ne çıkarız %100 ama orada ne olur bilemem.Kısacası bundan 1 yıl sonra batmış bir Celtics göreceğiz yönetim böyle kalırsa.

Hazırlık maçları takımların durumunu pek belli etmez.Toronto Cleveland'a 20 sayı fark attı,Atlanta Orlando'yu yendi vs.

Euro 2008 Fantasy-Champions League Fantasy-UEFA Cup Fantasy-Euroleague Fantasy-Fastbreak Fantasy(NBA)-Cyberdunk...

http://www.zooreka.com/photo-407407.html
temizchannel

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 21:33:51 

Son 13 gün 23 saat.

Ben de Suns hakkında yorum yapayım.Shaq,Hill ve Nash performasını artırdı,Amare sakat olduğu için şimdilik göremedik.Robin tam bir blok canavarı,açık hava maçında 2 dakikada 3 bloğunu saydım(yanlış olabilir).Bell,Barbosa,Diaw bildiğimiz gibi.Tucker gelişme gösterdi.Matt Barnes uyum sağladı.Dragic gelecek vaat ediyor.Ancak Singletary ve Amundson çok heyecanlı oynuyorlar.Asıl problem ise rotasyon darlığından dolayı bu adamlara kalmamız.(Robert Hite bile kadroda kalabilir,kalsa iyi olur ama 4 oyun kurucuyu ne yaparız bilmiyorum)Hadi Singletary çaylak da,Amundson pek iyi olmadı gibi.(Marks'tan iyidir )

Edit:Kadro o kadar kısıtlı ki,bir çırpıda hepsini saymışım.Spurs'ün 20 kişilik kadrosuna bakarsak durum vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizchannel -- 14 Ekim 2008; 21:43:48 >

Euro 2008 Fantasy-Champions League Fantasy-UEFA Cup Fantasy-Euroleague Fantasy-Fastbreak Fantasy(NBA)-Cyberdunk...

drexler22

15 Ekim 2008; 10:40:07 

quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Robin tam bir blok canavarı,açık hava maçında 2 dakikada 3 bloğunu saydım(yanlış olabilir).

nba.com doğru söylüyorsa 8 dk'da 8 sayı 5 rib 7 blok yapmış

http://www.nba.com/games/20081011/DENPHX/boxscore.html

"The Glide"
NBA'in en iyi 50 oyuncusunu içeren listenin isimlerinden, '92 Barcelona Olimpiyatları'nda altın madalya (Dream Team), 94-95 NBA Şampiyonluğu (Houston Rockets), Hall of Fame (Şöhretler Müzesi) Üyesi, 1 kez NBA en iyi beş ('92), 2 kez NBA en iyi ikinci beş (88-91), 10 kez All- Star, John Havlicek ve Oscar Robertson ile birlikte NBA tarihinde 20.000 sayı 6000 ribaunt ve 6000 asist barajını geçen sadece 3 isimden biri...
fuatturkrap

15 Ekim 2008; 16:03:06 

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Robin tam bir blok canavarı,açık hava maçında 2 dakikada 3 bloğunu saydım(yanlış olabilir).

Nba.com coşmuştur büyük ihtimalle. Maç uzatmaya gitmeden Kleiza 52 dk süre almış ...

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten.
İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci.
Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci...
-çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
temizchannel

Sisteme Gözat

15 Ekim 2008; 17:24:12 

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

quote:

Nba.com coşmuştur büyük ihtimalle. Maç uzatmaya gitmeden Kleiza 52 dk süre almış ...

Renaldo Balkman'in aldığı süre: 0-3:0-8

Edit:12 gün kaldı.

Bir de efsane:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizchannel -- 15 Ekim 2008; 20:50:56 >

drexler22

15 Ekim 2008; 23:36:38 

asker yolu bekleyenler kalan günün plaka numarasına göre bitlis, bingöl diye geri sayar sen forma numarasına göre

yarın hayırlısıyla digitürk kurmaya geliyorlar.. bu sene portland'ı izlicem rahat rahat oh be

"The Glide"
NBA'in en iyi 50 oyuncusunu içeren listenin isimlerinden, '92 Barcelona Olimpiyatları'nda altın madalya (Dream Team), 94-95 NBA Şampiyonluğu (Houston Rockets), Hall of Fame (Şöhretler Müzesi) Üyesi, 1 kez NBA en iyi beş ('92), 2 kez NBA en iyi ikinci beş (88-91), 10 kez All- Star, John Havlicek ve Oscar Robertson ile birlikte NBA tarihinde 20.000 sayı 6000 ribaunt ve 6000 asist barajını geçen sadece 3 isimden biri...
laxxy

16 Ekim 2008; 13:00:08 

Yeni sezona son 12 gün 8 saat 5 dakika

temizchannel

Sisteme Gözat

16 Ekim 2008; 16:21:15 

quote:

asker yolu bekleyenler kalan günün plaka numarasına göre bitlis, bingöl diye geri sayar sen forma numarasına göre

yarın hayırlısıyla digitürk kurmaya geliyorlar.. bu sene portland'ı izlicem rahat rahat oh be

Bu yöntemi 2K forumundan gördüm.Bu konunun uygun olduğuna karar verdim ve uygulamaya koyuldum.

temizchannel

Sisteme Gözat

16 Ekim 2008; 21:21:30 

Son 11 gün 23 saat 45 dakika.

CaLibRé

19 Ekim 2008; 16:21:22 

son 9 gün 4 saat 42 dakika

KingJames/\BronBron
Lord Westside

20 Ekim 2008; 10:56:08 

Pek bir beklentim yok bu sezondan çünkü geçen seneki transfer çılgınlığı bu sezon başı henüz yaşanmadı ve bu da açıkçası heyecanını azaltıyor insanın...

temizchannel

Sisteme Gözat

21 Ekim 2008; 10:44:57