Model No : ACER 5930G-843G32MN İşlemci : Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz 3MB L2 Cache 1066Bellek Düzeni : (1*2048MB+1*1024MB) Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce® 9600M GT 512MB Ekran Boyutu & Özellikleri : 15.4" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 Çözünürlük 8m Harddisk : 320GB Optik Sürücü : DVD Double Layer DVD+RW Modem : 56K Mouse&Klavye : TOUCHPAD-Q-TR Ses Özellikleri : ONBOARD Kart Okuyucu : 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD) Pil Özellikleri : 6 Hücreli Li-Ion pil Genişleme Yuvaları : Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 802.11 a/b/g/D Ağırlık : 3,0kg Boyutlar : İşletim Sistemi : Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR Network : Gigabit Ethernet Bluetooth : - Chipset : Mobile Intel® PM45 Express Chipset Garanti : 24 AY
Ürün 2 kutulu resimdeki 2.kutusu Kutu içeriğinde kullanım kılavuzları adaptör ve notebook bulunmakta.Notebook yanında Recovery cd'si yok.
5930G
Fb100.yil Arkadaşımızın çektiği fotoğraflar
Oyun olarak Timeshift te test ettim.Birkaç oyunda daha test edicem birkaç gün sonra.Timeshift ayarları 1280x800 4af Vsync açık Dof açık Diğer Ayarlar Best
Önceki modellerde olan ısınma problemi halledilmiş görünüyor.Makina ısınıyor fakat aşırı değil.Kendi kendine kapanma yok.Fiyatı şuan dolar yüksek olduğundan tam bilemiyorum 1.972 lira olması lazım. 3dmark 2006 Vista Puanı Crysis:Warhead 1024x768 Maınstream
Cpu-Z Gpu-Z Power Mode:Power Saver
Medal of Honor Airborne 1280x800 Full 1280x800 Full
Call of Duty World At War 1280x800 4xaa Full 1024x768 2xaa 30 fps civarında oynayabilirsiniz
Kullanan arkadaşlar isimlerini söylerse eklerim.Sorunlarınızı burada paylaşın beraber halletmeye çalışalım
hayırlı olsun canavar bilgisayar,parmak izi zamazingosu zaten iyi bişey değil bozulabiliyor bozuldumuda... şu an elimde para olsa 5920yi satar hemen bundan alırım
05.10.2008 Pazar günü KOÇPC den aldım. 1720ytl/4 ay. Süper fiyata denk geldi. Peşinden de dolar fırladıı...Isınma normal kullanımda hiç yokkkk... Oyun daha denemedim bakalım ne olacakk.
hayırlı olsun canavar bilgisayar,parmak izi zamazingosu zaten iyi bişey değil bozulabiliyor bozuldumuda... şu an elimde para olsa 5920yi satar hemen bundan alırım
Sağol darısı senin başına
bu arada yenı alanlara hayırlı olsun bıde suan 2 farklı ınceleme var bencde bunları bırlestırsek daha ıyı olacak 5930 kullanıcıları dernegı gıbı bırsey acask veya 5920 lerle bırlessekmı acaba bu arada bır sorum olacak dıger konuyada sordum ama burayada sorayım burası daha guncel sanırım bu arada ınceleme ıcın tesekkurler
dıgıtal tv tunerı nasıl calıstırcaz drıverı yoktu sanırım ben kurdum drıverı ama suan ne bır program var tv ıle ılgılı nee bırsey nasıl calısıyor bu alet suan karasal yayında testyayın yapan kanallar var barı onları ızleyelım
aynen arastıra arastıra canım cıktı fakat drıverdan baska bırsey bulamadım sıtesınden bakalım cıkar foyası meydana bılen vardır ınsaallah bu arada ben yurtdısından aldım p7350 ıslemcı var 3gb ram 250gb harddısk 9600gt ddr3 ekran kartı var bu arada blutot da var ama tv tunerı bulamadım sınır oldum
güzel inceleme alacaklara şimdiden bir acer 5920 kullanıcı olarak hayırlı olsun diyorum.benim pcm 3600 alıyor 3d marktan bu makine 5500 aldığını görünce bi hüzün kapladı içimi.ama tabi ben pcyi alalı 1 sene oluyor normal o kadar