arkadaşlar Samsung T260HD yi 630$ + kdv ye buldum, alayım mı? piyasayı gezsek daha ucuza bulabilir miyiz? en ucuz novada 645$+kdv.
ekleme : sonunda monitörü 627 $ + kdv ye bugün aldım. daha ucuzu yok galiba. isteyen olursa firma ismini pm den verebilirim. güvenilir ve ilgili kişilerdir. sahibi sözünün eridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 16 Ekim 2008; 19:22:13 >
teşekkür ederim. sana da hayırlı olsun. senin bu monitörde ayarların nasıldır? samsung cdsinden gelen programı ve driveri kurdun mu? tavsiye edeceğin ayar var mı?
herşey iyi, herşey güzel.. ben hayatımda böyle berbat ses duymadım :) benim eski walkmanlerde bile çok daha iyi ses vardı. bu kadar başarısız olmak için çok mu uğraştılar acaba? sanki dersiniz sinema çekimi bir vcd seyrediyorum... Bu kadar berbat olur diyim hatta..
ha ama belki ben bir hata yapıyorumdur bilemiyorum :) yandaki jack a kulaklığımı takıyorum ses süper.. ancak vızıltı var.
605 USD + KDV'ye Eksen/Mecidiyeköyden satın aldım ürünü. İsteyenler bu fiyattan alabilirler.
aldığın HD serisi ise gerçekten iyi almışsın. ben de almadan önce eksene bakayım dedim ama internet sitesi çalışmıyordu. gerçi garanti vb gibi durumlar için bulunduğun yerdeki bilgisayarcıdan almak daha mantıklı.
ekleme:
az önce aradım T260HD yi peşin veya 6 taksitli 625$+kdv ye verebilirim dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyurt -- 21 Ekim 2008; 17:07:02 >
2 gün önce telefonda sorduğumda bana da 617 + kdv demişlerdi, ama dükkana gidince aldığım fiyata şaşırdım. Mecidiyeköyde tek ürün kalmıştı, ama kadıköyde stokta 15 kadar ürün varmış. Alırken aşağı inip piksel testi de yaptılar sağolsunlar. M.köye gidecekler sabah uğrarsa ödemeyi yapıp ürünlerini akşam alabilirler. Cengiz beydi galiba satış elemanının ismi, kapıdan girince doğrudan karşınıza çıkan masadadır kendisi.
USD 1.320 seviyelerindeyken Eksen/kadıköyden 640+KDV gibi bir fiyat almıştım, USD arttıkça dolar bazında fiyat düşüyor demek ki? Bu arada hepsiburada da 700 USD+KDV hala..
Bu arada ürün T260 HD.. Bugün itibariyle, 720p smallville, 1080p mkv film, oyun olarak xbox360'da (componentten bağlı) forza-2, halo-3, cod-4, ninja gaiden-2 denedim. Panel TN olmasına rağmen bence çok başarılı. Tasarım süper. Ve 26" e hemen alışıyor insan. Henüz tv bağlamadım. Bu arada dvb-t desteklemesi de güzel.
2 gün önce telefonda sorduğumda bana da 617 + kdv demişlerdi, ama dükkana gidince aldığım fiyata şaşırdım. Mecidiyeköyde tek ürün kalmıştı, ama kadıköyde stokta 15 kadar ürün varmış. Alırken aşağı inip piksel testi de yaptılar sağolsunlar. M.köye gidecekler sabah uğrarsa ödemeyi yapıp ürünlerini akşam alabilirler. Cengiz beydi galiba satış elemanının ismi, kapıdan girince doğrudan karşınıza çıkan masadadır kendisi.
USD 1.320 seviyelerindeyken Eksen/kadıköyden 640+KDV gibi bir fiyat almıştım, USD arttıkça dolar bazında fiyat düşüyor demek ki? Bu arada hepsiburada da 700 USD+KDV hala..
Bu arada ürün T260 HD.. Bugün itibariyle, 720p smallville, 1080p mkv film, oyun olarak xbox360'da (componentten bağlı) forza-2, halo-3, cod-4, ninja gaiden-2 denedim. Panel TN olmasına rağmen bence çok başarılı. Tasarım süper. Ve 26" e hemen alışıyor insan. Henüz tv bağlamadım. Bu arada dvb-t desteklemesi de güzel.
daha iyi performans almak için xbox 360'ı vga kablosuyla bağlayabilirsiniz.