Armor+ mu Stacker mi derken sonunda tesadüfen X Clio aldım işlerde hazır durgunken "Allah boş duranı sevmez" dedik ve başladık şimdilik ön kapağı delip musketeer göstergeleri koymaya, kasa içini gri karbon kaplamaya, x-clio yazısı altındaki 2 led sökülüp parlak 4 led koyuldu, komple parlak (piano) siyahı boyamaya başladık...
tavan kesilip mesh koyulacak, ön kapağa ufak bir elk. motoru bağlanıp buton ile açılıp kapatılacak, yan plexiye koyu siyah cam filmi çekilecek,
Güzel olacak gibi sanki ama ben bu kasayı hiç sewmiyorum nedense ön panel gıcıklığı vardı bende feel hurricane kullandım ondan olsa gerek bende armor aldım kurtuldum
Stacker kadar olmasa da, güzel bir kasa bulmuşsun sonunda, hayırlı olsun.. Modifiyeye de iyi başlamışsın, güzel olacak inşallah. Büyük kasa ne de olsa, herşey yakışıyor..
@emmoo14, bende de kapaklı kasa hastalığı var nedense feel 1, feel aı-03... hep kapaklı kasaları tercih ediyorum armor+ da yarı kapaklı gibi o da çok hoşuma gidiyordu ama kısmet bunaymış
@hondaa_civic, teşekkürler elimden geldiğince farklı birşeyler yapmaya çalışıcam artık
@tyndare0s, teşekkürler
@mc.kork, saolasın Yusuf
@AMFİBİ, sağol Mustafa abi, inş. elimize yüzümüze bulaştırmadan bitiririz şu kasayı boya işinde çok pürüz çıktı, zımpara-boya zımpara-boya bin pişman etti beni
Peugeot'tur adımız... GTI'dır tarzımız... 6 ileridir farkımız... Vtec'leri kaale bile almayız... Type-R lara hep çomağız... M technicdir muhattabımız.. Kısa mesafede arkanızdayız... 6'ya taktıkmı alayını tokatlarız
XCLIO ZOR KASADIR ABI BENDE BIR SOFT MOD GIRISIMDE BULUNMUŞTUM ZAMANINDA SIZ GZL BIR BAŞLANGIC YAPMIŞINIZ SONUDA GZL OLCAGINA INANIYORUM YAPILACAK SEYLER COK AZ OLUYOR ASLINDA EN FAZLA TEODORA NIN CEBIT ICIN YAPTIGI KASA GIBI OLUYOR İNŞALLAH ONDAN DAHA GZL YAPARSIN BU ARADA BENIM XCLIO DAGINIK SEKILDE LAZIM OLAN PARÇALARI OLURSA SEVE SEVE YOLLARIM ABI BAŞARILAR