arkadaşlar 1 ay önce canavar gibi kullandığım kartımı taşınma sebei ile bilgisayarımı söktüm ve taşındığımız yere kurdum yerleşme işler felan derken kartı 1 ay hiç ellemedim. Dün taktım kabloyu vistada kurdum sürücülerini felan ama ne yaptımsa çalıştıramadım. Sorun vistadadır dedim xp ye döndüm ama ordada olmadı. işin garip tarafı bilgisayar donanım olarak kartı görüyor fakat prg dvb yi açtığımda device not started BDA - no device bu çıkıyor. Dvb dream hiç bi hata vermiyo ama görüntüde yok malum :) ne yaptıysam olmadı bilen arkadaşlar varmı acaba sorun ne olabilir ?
çok b.k tan bir sorun aynısını bendede veriyordu 5 defa sildim tekrar kurdum değişik versiyonlar kurdum birşekilde yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama oldu şuan çalışıyor ama yaparken nerdeyse artık kafayı yiyordum
murat arkadaşın dediği gibi kurulum esnasında kartını seçmemişsin yeniden kurmak istemiyorsan progdvb için söylüyorum ayarlar kısmından aygıt listesindende ss2 yi seçip başlat derseniz sonra programı kapatıp açardanız sanırım sorun kalmaz..