Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Skystar 2 tv kartım sorun veriyor [ device not started BDA - no device ]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Skystar 2 tv kartım sorun veriyor [ device not started BDA - no device ] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mawice

9 Ekim 2008; 14:58:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 1 ay önce canavar gibi kullandığım kartımı taşınma sebei ile bilgisayarımı söktüm ve taşındığımız yere kurdum yerleşme işler felan derken kartı 1 ay hiç ellemedim. Dün taktım kabloyu vistada kurdum sürücülerini felan ama ne yaptımsa çalıştıramadım. Sorun vistadadır dedim xp ye döndüm ama ordada olmadı. işin garip tarafı bilgisayar donanım olarak kartı görüyor fakat prg dvb yi açtığımda device not started BDA - no device bu çıkıyor. Dvb dream hiç bi hata vermiyo ama görüntüde yok malum :) ne yaptıysam olmadı bilen arkadaşlar varmı acaba sorun ne olabilir ?

Core2 Extreme QX6850 / Gigabyte GA-X38-DQ6 / 768MB GeForce 8800 GTX XXX * 2 ( Sli ) / XMS2 Twin2X DDR2 800 4096MB * 2 / 1000GB 7200RPM 32MB SATAII / Cooler Master Stacker 830 Evo / THERMALTAKE Toughpower 1200W / LOGITECH Cordless Desktop MX5000 / ASUS PW201 20.1" LCD / CREATIVE GigaWorks THX S750 7+1 / CREATIVE Sound Blaster X-fi Elite PRO / LOGITECH G25 Direksiyon
BJK murat BJK
Uzaklaştırılmış
gün cezanın günü kaldı.

9 Ekim 2008; 19:33:14 

kart seçimlerinden skystar 2 yi seç sen averi seçmişsin
BLADE66

10 Ekim 2008; 17:44:08 

çok b.k tan bir sorun aynısını bendede veriyordu 5 defa sildim tekrar kurdum değişik versiyonlar kurdum birşekilde yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama oldu şuan çalışıyor ama yaparken nerdeyse artık kafayı yiyordum

INTEL D4300 1.8 GHZ @3.0GHZ,-THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme CPU Cooler-
GIGABYTE - GA-P35 S3 - 250 GB WESTERN DİJİTAL 16MB CACHE , 1 TB MAXTOR 32MB CACHE HDD 7200RPM- 6600 GT GE-FORCE-.-400 WAAT FSB PSU- OCZ 2X1024 DDR2 @833mhz -, 22" LCD PHILIPS 220XW HDMI -CREATIVE X-FI XTREME Gamer Fatal1ty THX Pro - LOGITECH Z5500 500W RMS THX Dolby Digital 5.1 Hoparlör

burckurt66@yahoo.com
yakuptutuncu

11 Ekim 2008; 16:01:16 

murat arkadaşın dediği gibi kurulum esnasında kartını seçmemişsin
yeniden kurmak istemiyorsan progdvb için söylüyorum ayarlar kısmından aygıt listesindende ss2 yi seçip başlat derseniz sonra programı kapatıp açardanız sanırım sorun kalmaz..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Skystar 2 tv kartım sorun veriyor [ device not started BDA - no device ] Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Pozitim Teknoloji Standı
Pozitim Teknoloji'den Mehmet Bey web siteleri için sundukları mobil çözümler hakkında bizlere bilgiler veriyor.
FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)
Sıkı bir futbol simülasyonuna hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar