merhaba arkadaşlar mecidiyeköyde bu monitör 280 ytl.özellikleri fiyatına göre çok iyi geldi bana.
* Ekran boyutu: 20" (1680×1050) o Ekran oranı: 16:10 (Geniş Ekran) o Nokta aralığı: 0.258 x 0.258 mm o Ekran kaplaması : Mat - AG(3H) * Panel Tipi: TN Panel * Dinamik kontrast: 5000:1 (DFC) * Parlaklık: 300 nit * Tepki süresi: 2 ms (gri-gri) * Görüş açısı: 170 / 170 (CR>5) * Renk derinliği: 16.7 milyon * Ortalama çalışma ömrü: 50.000 saat * Giriş / çıkışlar: o Analog (D-Sub) : Evet o Dijital (DVI-D): Evet o USB üzerinden görüntü: Evet o HDMI: Hayır * Entegre hoparlör: Yok * Boyut: o Monitör boyutu: 471 x 420 x 271 mm o Kutu boyutu: 557 x 244 x 379 mm (Kutuda tutma aparatı var) o Ağırlık: + Net: 5.6 kg + Kutu ile beraber: 7.3 kg * OSD: Var. Türkçe dil desteği şimdilik yok. * Güç tüketim: o Çalışma: 45W o Uyku (stand-by): 1W * Diğer Özellikler: o Pivot özelliği var o HDCP var o sRGB var
zaten en fazla dikkat ettiğim özellikler başta dvi çıkış, 2 ms yenileme ve 0.258 nokta aralığı. bunlar tam benim istediğim gibi. sizce bu fiyatlarda bundan daha iyi monitör var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy90 -- 9 Ekim 2008; 14:49:24 >
Dün akşam bende aldım aynından electroworldden bendede dvi çıkmadı kutu içeriğinde dvi gözüküyor ama çalmış yurdum insanı Birde dvi ile analog arasında ne fark var ?
Dün akşam bende aldım aynından electroworldden bendede dvi çıkmadı kutu içeriğinde dvi gözüküyor ama çalmış yurdum insanı Birde dvi ile analog arasında ne fark var ?
Evet bence de çalmışlar.Ama bi yakınımda dvi kablo varmış onu kullanıcam ben. Ona sorduğumda görüntü özellikle yazılar da farkediyormuş.
Ama bu haliyle bile yazılar kullandığım diğer analog kablo takılı monitörlere göre daha güzel geldi. 0.25 nokta aralığından farkediyordur belki.20 inçlerin bu güzelliği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy90 -- 10 Ekim 2008; 16:45:34 >
Ankara'dan bir arkadaşa benim için birtane bu mönitörden aldırdım, kargoyla gönderecek. Bu monitörü alıp ta kullanan arkadaşlar ölü piksele rastladılar mı ve görüntü kalitesi nasıl bizi bilgilendirirlerse sevinirim.