Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İNTERNET BAGLANTIMIN OLDUGUNU KİMSE BİLMEYECEK?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> İNTERNET BAGLANTIMIN OLDUGUNU KİMSE BİLMEYECEK? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yakup konak

9 Ekim 2008; 14:23:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar ben eve internet baglantısı cektim yanlız bu baglantıyı benden başa kiimsenin bilmesini istemiyorum modemi sakladım ama sıtandart bir kullanıcı internetin oldugunu bilmeyecek nasıl olacak bu?işletim sistemim windows vista ultimate 64 bit sp1 türkce.yardımcı olursanız cok sevinirim imdiden herşey için teşekürler.

(MESUT ÇEVİK'E TEŞEKÜRLER)
Mesut Çevik Fan Club
yakup konak

9 Ekim 2008; 15:22:32 

arkadaşlar bunun bi yolu yokmu

Mesut Çevik Fan Club
Nikola Tesla

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Ekim 2008; 15:55:09 

sItandar kullanıcı derken ? 2 tane hesap acarsın. bırınde ınternet acık olur dıgerınde kaparsın. sifre falan koyarsın kendı hesabına saklanır boylece

Karadeniz Teknik Üniversitesi - Elektrik Elektronik Mühendisliği
yakup konak

9 Ekim 2008; 16:26:59 

ya tamamda abiçim sıtandart kullanıcıda nasıl enterneti iptal edecez nasıl kapaatcaz?

Mesut Çevik Fan Club
ahmetgurbuz

9 Ekim 2008; 16:52:15 

Ya en kolayını söylim; Yalnız kaldığın zaman internet bağlantısını kullanacaksan modemin arkasındaki pc ye giden kabloyu çıkar. Kimse internet olduğunu anlayamaz. Kendin kullanacağın zamanda takarsın. Bir de etherneti devre dışı bırakırsın onu nasıl yapacağını biliyorsundur herhalde. Başka bir seçenek de internet explorerın özelliklerinden, bağlantılar tabı, aşağıda yerel ağ ayarlarına girer, proxy sunucusunun altındaki kutucuğu işaretleyip altta açılan kutucuğa herhangi bir rakam salla ve tamam de. O zaman da internete çıkamazsın. Sen gireceğin zamanda aynı yerden sadece işaretlediğin kutucuğu kaldırır ve girersin.

↕ Myst!C* ↕
ahmetgurbuz

9 Ekim 2008; 16:57:19 

Yukarıda etherneti nasıl iptal edecez derken; Masaüstünde yada başlat menüsü \ ağ bağlantılarım üzerinde sağ tık yapıp özellikler diyoruz. Açılan pencerede karşımıza çıkacak olan yerel ağ bağlantısı yazan ethernet bağdaştırıcısı üzerinde sağ tık yapıp devre dışı bırak diyoruz. Kendin tekrar gireceğin zaman da tekrar aynı yerden sağ tık yapıp etkinleştir diyoruz.

↕ Myst!C* ↕
yakup konak

11 Ekim 2008; 10:44:00 

AHMET ABİ BİLGİLERİNİN HEPSİ İŞE YARADI COK SAOL COK TEŞEKÜR EDERİM.EN GÜZELİDE 2 ÇİSİ COK SAOL ABİÇİM.

Mesut Çevik Fan Club
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> İNTERNET BAGLANTIMIN OLDUGUNU KİMSE BİLMEYECEK? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Cebit 2008: Pozitim Teknoloji Standı
Pozitim Teknoloji'den Mehmet Bey web siteleri için sundukları mobil çözümler hakkında bizlere bilgiler veriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar