Amd bu isimde bir program hazirlamis.Fusion projesi bu degil aslinda ama boyle isimlendirmisler.
Program ne ise yariyor?
Windows hizmetlerini kapatiyor.Amd boost?, HDD optimize, overdrive bu versiyonda secilmiyor, Ati Auto Tune secenekleri var.
Hazir gelen profil yaninda kendi profilinizi de yapabiliyorsunuz.bir kac resim gosterelim.
Programi acmadan once crysis benchmark tool calistirdim.
daha sonra default profil ile cbmt calistirdim oncesinde restart yaptim.
bir de kendi olusturdugum profil ile cbmt yaptim.
Bu windowsta hizmetlerin cogu zaten kapali oldugu icin mi HDD raid oldugu icin mi bilmiyorum hic bir ise yaramadi bende.Karta otomatik oc yapsaydi pratik program derdim ama gpu-z log dosyasindan da goruldugu gibi kart hizi degismemis.
Hizmetler ile ugrasmam diyenler merak edenler degisik oyunlarda deneyebilir.Karta ve islemciye oto oc yaparsa full surumu anca o zaman bir ise yarar tabi bunun icin islemcinin amd anakartin 7 serisi ekran kartinin ati olmasi gerekiyor.
nereye gitti o kadar ati kullanicisi?amd ile ati ayni anda kullanan bir ecay bir ben galiba.
8.10 indirirken bu ne ki demeyin iste gosteriyoruz.hatta dun baskalari da incelemis linklerden bakin.vista kullanicilari icin ise yarayabilir.oto oc yapmiyor, expert modunu calistirdiginizda overdrive ve ati overdrive'den elle yapiverin diyor.vista diye bir daha cizeyim altini.
Ben bunu uzun zamandır kullanıyorum.Bayada işe yarıyor.Normalde 1.2gb ram yiyen pc bunu çalıştırınca 550 600 mb a kadar düşüyor.Tabi aynı orantıda işlemci kullanımıda düşüyor.
Birde bu 64bitde çalışmıyor.Ancak birileri 64 bit e uyarlamış.Bende var isteyen olursa upload edip verebilirim.