Merhabalar resimdeki sistemi ofisimde kullanmak için almayı düşünüyorum her ne kadar hazır pc alma taraftarı olmasamda fiyatı cazip geldiği için almaya karar verdim ,sizler bu marka ve bu model için fiyatınıda göz önüne alarak neler dersiniz, tavsiye edermisiniz?
934,87 YTL , Vatan Bilgisayar'dan , kalan dvd-rw , klavye mouse filan 5-10 ytliklerden alsanız yine aynı oluyor. AMD işlemci ve board ile değiştirirsek 70-80 ytl daha aşağıya inecektir.
934,87 YTL , Vatan Bilgisayar'dan , kalan dvd-rw , klavye mouse filan 5-10 ytliklerden alsanız yine aynı oluyor. AMD işlemci ve board ile değiştirirsek 70-80 ytl daha aşağıya inecektir.
Mesajınızdan anladığım yakın fiyata başka kanaldanda benzer bir bilgisayarı alabileceğim fakat dvd-rw , kart okuyucu, ekstra 1024 ddr2 ram ,kablolu mause-klavye seti, kablosuz mause-klavye seti, web cam, vista home basic,speaker vs. yide hesaba katarsak sistem makul bir fiyata alınmış oluyor, beni düşündüren kasa ve ekranın kalitesi kasası sanırım 300w lık ama tam bilgi bulamadım bu konuda aidata kullanan arkadaşlar yada bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim....