Arkadaşlar, Turkcell ve Avea için iki ayrı telefon kullanmamak amacıyla, iyi ve hesaplı bir çift hatlı telefon almak istiyorum. Bu konuda hangisini tavsiye edersiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çin malarından korkmuyosan ve kaliteye onem vermiyosan sırf çift hat kulanıcam dersen Anycool çoğu model cift hat... Ama kaliteli olarak Samsung DuoS D880 tavsiye ederim...gerçektende iyi bi telefon menuleri harika...
anycool f-988 tavsiye ederim. ben kullanıyorum ve verimi çok iyi. yani hem çift hatlı hem ses çok net ve gayet iyi duyuluyor, aşırı gürültülü ortamlarda bile konuşabiliyorsun. iletişim için kullanılabilecek en iyi "telefon" lardan biri. tv, radyo ve mp3 özelliği de var, tv hariç ben pek kullanmıyorum.
anycool f-988 tavsiye ederim. ben kullanıyorum ve verimi çok iyi. yani hem çift hatlı hem ses çok net ve gayet iyi duyuluyor, aşırı gürültülü ortamlarda bile konuşabiliyorsun. iletişim için kullanılabilecek en iyi "telefon" lardan biri. tv, radyo ve mp3 özelliği de var, tv hariç ben pek kullanmıyorum.