Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
!!!!!Acil Yardım!!!! RS VEGAS 2

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> !!!!!Acil Yardım!!!! RS VEGAS 2 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ata

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Ekim 2008; 12:05:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Torrentten RS Vegas 2'yi indirip yükledim.Oyunu program files a yüklerken sorun oluyor.Acaba oyunu oynayabilen bir kişi bana program files dosyasındaki "sarı renkli" klasörler dışındaki dosyaları upload edebilir mi?Bende ilk başta bazı dosyalar yok diyordu.Sarı renkli klasörlerden birisinde buldum o dosyaları.Muhtemelen yanlış yükleme yaptı alet ve sürekli aynı sorun oluyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 9 Ekim 2008; 12:13:10 >

Ata

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Ekim 2008; 12:17:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Oyunun program files'taki dosyalarının SS'lerini(hangi dosyada ne olduğunu görmek için) bir dosyaya zipleyip upload etsenizde olur

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> !!!!!Acil Yardım!!!! RS VEGAS 2 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar