Silkroada yeni başladım daha doğrusu başlıyıcam şuan %98'de oyun indirildikten sonra hangi karakterle başlamalıyım arkadaşım mızrakçıyım dedi sos falan vericekmiş mızrakçı olimmi skilleri nasıl verim statları nasıl verim :S ????
Hangisi hoşuna gidiyorsa ondan yap ama Str/İnt gibi verilecek statlarda ya ömrü billah full str, veya full int'e vermeni öneririz, ilerde bu charını bırakıp yeni char açmak zorunda kalmayasın.
Çin Glavier 90 Heuksal 90 Fire 90 Lightining 30 Cold.. Olucam ilk once hangisine vererek basliyim?? FULL INT MI STR MI YADA HYBRID MI OLIM HYBRID OLACAKSAM 7:1 mi? 12:1 mi? pfffff COK SORU VAR YAA
Çin Glavier 90 Heuksal 90 Fire 90 Lightining 30 Cold.. Olucam ilk once hangisine vererek basliyim?? FULL INT MI STR MI YADA HYBRID MI OLIM HYBRID OLACAKSAM 7:1 mi? 12:1 mi? pfffff COK SORU VAR YAA
Güzel build,
Glaive olacaksanız Full Str olmalısınız öncelikle, Sonra yapılandırmanız ( 90 Fire, 90 Lıghtınıng, 90 Heuksal, 30 Cold ) olacak.
Yeni başlayan biri için glavie buildi gerçekten bir numara diye düşünüyorum... Çünkü seride kasabiliyor...Yatma gibi durumlarıda az...Damagelerde gerçekten iyi...Oyunu tanımak isterken oynanabilecek en iyi build Full Str Glavier...
Saol Auto konu dışı olucak ama Auto CAD'i nerden indirebilirim
- AutoCAD programını internet'ten indirme ile uğraşmayın derim, Çünkü internet'ten indirilenlerin çoğunda hatalar oluyor. Tavsiyem CD olarak alın 5 YTL dir zaten Cracklı oluyor aynı zamanda Türkçesinide bulabilirsiniz rahatlıkla.
hoş geldin umarım oynadığına pişman olmazsın kardeş seri kasmaya bow weya glavie diye düşünüyorum auto_cad yazdıgı linke tıklayıp daha detaylı bilgi alabilirsin