Xbox360 ve normal uydu yayınları için bir lcd tv almayı ve internetten incelediğim kadarıyla Samsung LE-32A553 32 Lcd TV 82cm (Full HD) ürününü düşünüyordum. Ancak forumda yazılanları okuyunca biraz ikilemde kaldım, 32 lcd için full hd gereklimi diye. Sizce bu ürünü almam pek işime yaramaz mı ? aynı boyutta hd ready bir ürünmü almalıyım daha ucuz olan ? Eğer olmazsa şu 2 ürünü düşünüyorum (Toshiba 32AV500 32 Lcd TV 81cm (HD Ready),Samsung LE-32A330 32" Lcd TV 82cm (HD Ready) veya sizin bana (limitin 1500 ytl olmak kaydıyla)önerebileceğiniz bir lcd tv varmıdır ? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdoom -- 9 Ekim 2008; 23:35:00 >
Açıkçası full hd olup olmamasına takılma bence 5 serisi fiyat performans olarak gayet iyi,bahsettiğin diğer alternatifler(32av500 ve 32a330)tamamen facia,uzak dur derim..5 serisindeki görüntü o fiyat civarındaki diğer ürünlere göre çok iyi,hareketli sahnelerde de başarılı..
full hd olması etkilemez bence.. bende 552ap3 modeli var eğer ayarlarıı çok iyi yaparsan istisna kanallar hariç görüntü fena değildir.. 1 metre ve üzeri bakış açısıyla çok iyi görüntü alırsın..