Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Creative G500 sorularım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Creative G500 sorularım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oguzhanep

9 Ekim 2008; 10:19:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar G500 aldım sonunda set hoşuma gitti şimdi gelelim sorulara
1-Uydu kablolarını değiştirmelimiyim için den çıkan kabloların perfonması az geldi bana(değiştirceksem öneri=
2-Dijital decoder kullanmalımıyım kullancaksamda marka model tercih edebilirmisiniz(genelde techno trance ve film için)
3-kullandığım ses kartı Creative sound blaster 5.1 CMSS EAX değiştirmeyimmi?
Yorumuma gelince gayet iyi bir set tiz ve midler harika basslara diyecek yok
sorularım bu kadari.
Saygılar..

TARANTULA-MK

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 11:05:31 

Kablo hakkında birşey diyemem paran varsa değiştir hocam G500 de ben pek görmedim duymadım ne yalan söyliyim.
Decoder bağlantı seçeneklerini çoğaltacak ama zaten decoder bulmak güç! Piyasada Jazz ın var diye biliyorum. Creative zor bulursun.
O ses kartını ben de kullandım. pek bir getirisini görmedim. Sonra X-fi xtreme music kullandım ve çok fazla getirisi var. Bence Alacaksan önce ses kartını al.

oguzhanep

9 Ekim 2008; 11:36:11 

biliyorum bu ay alamam gibi gözüküyor ses kartı şu anda kullandığım kartın snr i çok düşük bir EMU alsam süper olcak :)
şu an da DTS müziklerle test ediyorum THX i fazla iç açıcı gelmede kablolardan mı bilemem VLC medi player ile test ettim perfonması gayet güzel ^^
gerek tizler gerek basslar yerinde hissediriyor ben burdayım diye bağırıyor resmen :)
Creative DDTS 100 decoder benimde aklımdan esti bulmak sorun değil perfonmans da ne gibi bi getirileri oluyor
Abilerim ben şimdi okula gidiyorum Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
şimdi
1-Kablo marka model
2- decoder marka model
3- ses kartınımı değiştiriyim yoksa decoder mi alayım
ve bunları bulabileceğim izmir deki mekanlar teşekkürler :)) Saygılar

TARANTULA-MK

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:08:05 

En altta ses kartı mı decoder mı demişsin. Bence ses kartının getirisi daha fazla olacaktır. Ses kartına karar verirsen ondan sonra ne istediğine göre seçersin kartı.

takeru

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:26:04 

Konuyla bağlantılı olarak, decoder konusunda benimde merak ettiklerim var. Kullanan arkadaşlardan tecrüberlini akratmasını bekliyorum,

Aşağıdaki soruları x-fi vb gibi son nesil ses kartları ile kıyaslayarak cevaplarsanız daha sağlıklı olacak.

1 - Film de belki bir miktar fark olabilir gibime geliyor ama müziğe bu tür bağlantının etkisi nedir?
2 - Dijital kodlanmış sesler, decoderle çok hissedilir fark yaratıyor mu?
3 - x-fi veya dengi bir ses kartı varken sadece bilgisayarda kullanılacaksa decoder almaya gerek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 9 Ekim 2008; 12:22:11 >

...|::Sidik yarıştırabilmen için öncelikle işemen gerek::|...
emre6128

9 Ekim 2008; 12:36:47 

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhanep

Arkadaşlar G500 aldım sonunda set hoşuma gitti şimdi gelelim sorulara
1-Uydu kablolarını değiştirmelimiyim için den çıkan kabloların perfonması az geldi bana(değiştirceksem öneri=
2-Dijital decoder kullanmalımıyım kullancaksamda marka model tercih edebilirmisiniz(genelde techno trance ve film için)
3-kullandığım ses kartı Creative sound blaster 5.1 CMSS EAX değiştirmeyimmi?
Yorumuma gelince gayet iyi bir set tiz ve midler harika basslara diyecek yok
sorularım bu kadari.
Saygılar..

dekodere gerek yok sesd kartını x-fi xtreme gamer a upgrade yap kablolarada dokunma kabloları yeterli hifi set değil sonuçta boşuna masraf yapma

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğruna Ölen Varsa Vatandır"
aenyy

9 Ekim 2008; 14:39:32 

Emre'nin de dediği gibi bir ses kartı al ve o şekilde kullan. Hem sesi ses kartı çözücülerine çözdürmek varken neden birde harici çözücüye para veresin ki ?

oguzhanep

9 Ekim 2008; 18:37:09 

teşekkürler o zaman ilk seçim ses kartından yana

tmert0

12 Ekim 2008; 19:37:08 

x- fi extreme gamer al bende g500 o şekilde kullanıyorum ve gayet güzel ve diğer ses kartlarından daha iyi ses veriyor..
kabloya gelince kablolar banada yetmedi hem boy olsun hem kalite.. ztn kablo yaptırmak için gittiğim yer bu kablolar çin malı çok dandik çok ses açınca cızırtı bile yaar kaldırmaya bilr demişti.. ama hala değiştiremedim kabloları.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Creative G500 sorularım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar