Neyse yaptığım bir kaç testin sonuçlarını yazmak istiyorum Önce sistemim
Msi p3 platinum core 2duo 2.66(oc 3.2) ram kingston ddr2 3gb 800mhz hyperx hdd sata 400gb seagete psu ocz gamextream 600watt Testlerde işlemci 3.2 ghz de kullanılmıştır işlemci sıcaklığı ortalama 39-41 derece arası idi işlemci soğutucusu ocz vendetta 2
BROTHER İN ARMS HELL'S HİGHWAY 1680*1050 EXTRA 4XAA FPS ORTALAMA 80-90 YOĞUN SAHNELERDE 60-70
3DMARK 2006 :12621 BU Testlerde ekran kartı sıcaklı 52 dereceyi geçmemiştir kasa içinde kullanılan fanlar ise ön tarafta 12mm zalman arka tarafta 12mm zalman kasanın yan kapağında ise 2adet sunbeam 12mm oda sıcaklığ ortalama 23 dere idi
1680*1050 EN İLERİ 4XAA
BOŞTA SICAKLIK DEĞERLERİ
Yük altında SICAKLIK DEĞERLERİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkyyy -- 10 Ekim 2008; 23:13:16 >
Arkadaşlar palit 4870 aldım ve şu anda bu kartı pc me takamıyorum çünkü korkuyorum neden diye sorucak olursanız pc mde 8800gts takılı ve nvdia nın son driver ları yüklü ben bu driver ları aygıt yöneticisinden kaldırsam ve proglam ekle kaldırdan da sonra kartımı takıp cd den atinin driver larını yüklesem sorun olurmu ?
Bu şakamı sorumu
Asus striker II extreme|| QX9650@4.3 ghz ||XFX GTX280 XXX SLI(730/1530/2580)|| SuperTalent ProjectX 4gb(2*2) 1950mhz (8-7-7-20) ||4xSeagate Barracuda 250gb 7200.10(410AS) 128k/Raid0||External Seagate 1Tb Free Agent PRO Depo||Technisat Skystar 2 usb || ThermalRight Ultra120 Extreme+2x12cm/2000rpm/80CFM fans ||Creative X-Fi Elite PRO|| Sony STRDB790 6.1ch AMFİ ||Sony SA-VE556H 6.1ch(6*140w+150w) SPEAKER || High Power 1200 watt| ||CoolerMaster Cosmos S Rc:1100(1x22cm/1000rpm+6x12cm/2000rpm)|| ZALMAN ZM-MFC2 Fan controller||Samsung FullHD T260
Arkadaşlar palit 4870 aldım ve şu anda bu kartı pc me takamıyorum çünkü korkuyorum neden diye sorucak olursanız pc mde 8800gts takılı ve nvdia nın son driver ları yüklü ben bu driver ları aygıt yöneticisinden kaldırsam ve proglam ekle kaldırdan da sonra kartımı takıp cd den atinin driver larını yüklesem sorun olurmu ?
yapman gerekeni biliyorsunda buraya ne soruyorsun?
kardeşş ben seni az çok bilgisayardan anlıyo zannederdim ..
Ama sorduğun soruya bakılırsa .. hiç bi şey bilmiyosun
ASUS P5Q PREMİUM \\ Q9300 2.5 @ 3.8 \\ OCZ Reaper 4x1 GB 1066 \\ SAPPHİRE HD 4870 800\\1200X4 (max) \\SAMSUNG 500 GB 7200 RPM HDD \\ THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W \\ LOGİTECH 5+1 SES \\ COOLMASTER RC690 5 X 12 CM FAN \\ SAMSUNG 50"LCD EKRAN \\ IPHONE 3G \\ SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER 2 X 12 CM \\
Ya nedir bu tepki ya aldığım kart nvdia olsa alır takardım direk ama ilk defa ati almışım ve doğal olarak 4870 in yaşadığ sorunaları hepimiz biliyoruz ya bunu sormakla ayıp mı ettim ben ya ? Valla böyle tepki alıcağmı bilsem hiç açmazdım ya
Bu kardeşimiz bir boşlukta bulunup böyle bir soru sormuş,olabilir insan bazen böyle olabiliyor.Adamın üstüne gitmeyin.Ama kardeş hani sen forumu ciddi takip ediyorsun gibi ya;o yüzden millet sorundan rahatsız olmuş..
Ya kardeş forumu zaten ben her dakka takip ediyorum sürekli forumdayım ama gerçekten içime kuşku düştü ya sonuçta 500 ytl ye yakın para vermişim karta hani onu geçtim bi hata kart gidecek garantiye falan onu bekle sırf bunlar gelmesin diye sordum bu soruyu
quote:
Orjinalden alıntı: stekemen
quote:
Orjinalden alıntı: cenkyyy
Bu kardeşimiz bir boşlukta bulunup böyle bir soru sormuş,olabilir insan bazen böyle olabiliyor.Adamın üstüne gitmeyin.Ama kardeş hani sen forumu ciddi takip ediyorsun gibi ya;o yüzden millet sorundan rahatsız olmuş..
Eski kartın sürücüsünü Program Ekle/Kaldır'dan kaldırmakla olmuyor o.Guru3D'ye bak.Orada Driver Destroyer tarzı programlar var.NVIDIA için olanını bul iyice bir temizle sürücünün kalıntılarını.Sonra ATI sürücülerini kur.
"Bence Galatasaray'lılık Din Gibi, Mezhep Gibi Yerleşmiş Köklü Bir İnançtır.Galatasaray'ı İşte Bunun İçin Tercih Eder ve Galatasaray'lılığımla Her Zaman Gurur Duyarım." - Metin Oktay