Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Xpertvision 4870 1GB Sonic İlk test sonuçları (SS LER EKLENDİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Xpertvision 4870 1GB Sonic İlk test sonuçları (SS LER EKLENDİ) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cenkyyy

9 Ekim 2008; 1:56:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Neyse yaptığım bir kaç testin sonuçlarını yazmak istiyorum
Önce sistemim

Msi p3 platinum
core 2duo 2.66(oc 3.2)
ram kingston ddr2 3gb 800mhz hyperx
hdd sata 400gb seagete
psu ocz gamextream 600watt
Testlerde işlemci 3.2 ghz de kullanılmıştır işlemci sıcaklığı ortalama 39-41 derece arası idi işlemci soğutucusu ocz vendetta 2

BROTHER İN ARMS HELL'S HİGHWAY 1680*1050 EXTRA 4XAA
FPS ORTALAMA 80-90 YOĞUN SAHNELERDE 60-70

3DMARK 2006 :12621
BU Testlerde ekran kartı sıcaklı 52 dereceyi geçmemiştir kasa içinde kullanılan fanlar ise ön tarafta 12mm zalman arka tarafta 12mm zalman
kasanın yan kapağında ise 2adet sunbeam 12mm
oda sıcaklığ ortalama 23 dere idi

1680*1050 EN İLERİ 4XAA
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

BOŞTA SICAKLIK DEĞERLERİ

Yük altında SICAKLIK DEĞERLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkyyy -- 10 Ekim 2008; 23:13:16 >

cenkyyy

9 Ekim 2008; 11:14:50 

ya yokmu yardım edicek biri ya

Big.Daddy

9 Ekim 2008; 11:23:03 

quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

Arkadaşlar palit 4870 aldım ve şu anda bu kartı pc me takamıyorum çünkü korkuyorum neden diye sorucak olursanız pc mde 8800gts takılı ve nvdia nın son driver ları yüklü ben bu driver ları aygıt yöneticisinden kaldırsam ve proglam ekle kaldırdan da sonra kartımı takıp cd den atinin driver larını yüklesem sorun olurmu ?

Bu şakamı sorumu

Asus striker II extreme|| QX9650@4.3 ghz ||XFX GTX280 XXX SLI(730/1530/2580)|| SuperTalent ProjectX 4gb(2*2) 1950mhz (8-7-7-20) ||4xSeagate Barracuda 250gb 7200.10(410AS) 128k/Raid0||External Seagate 1Tb Free Agent PRO Depo||Technisat Skystar 2 usb || ThermalRight Ultra120 Extreme+2x12cm/2000rpm/80CFM fans ||Creative X-Fi Elite PRO|| Sony STRDB790 6.1ch AMFİ ||Sony SA-VE556H 6.1ch(6*140w+150w) SPEAKER || High Power 1200 watt| ||CoolerMaster Cosmos S Rc:1100(1x22cm/1000rpm+6x12cm/2000rpm)|| ZALMAN ZM-MFC2 Fan controller||Samsung FullHD T260
BARKU

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 11:27:11 

quote:

Arkadaşlar palit 4870 aldım ve şu anda bu kartı pc me takamıyorum çünkü korkuyorum neden diye sorucak olursanız pc mde 8800gts takılı ve nvdia nın son driver ları yüklü ben bu driver ları aygıt yöneticisinden kaldırsam ve proglam ekle kaldırdan da sonra kartımı takıp cd den atinin driver larını yüklesem sorun olurmu ?

yapman gerekeni biliyorsunda buraya ne soruyorsun?

Allah bana bol bol sabır versin.
BlackCalamity

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 11:28:26 

quote:

kardeşş ben seni az çok bilgisayardan anlıyo zannederdim ..

Ama sorduğun soruya bakılırsa .. hiç bi şey bilmiyosun

ASUS P5Q PREMİUM \\ Q9300 2.5 @ 3.8 \\ OCZ Reaper 4x1 GB 1066 \\ SAPPHİRE HD 4870 800\\1200X4 (max) \\SAMSUNG 500 GB 7200 RPM HDD \\ THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W \\ LOGİTECH 5+1 SES \\ COOLMASTER RC690 5 X 12 CM FAN \\ SAMSUNG 50"LCD EKRAN \\ IPHONE 3G \\ SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER 2 X 12 CM \\
cenkyyy

9 Ekim 2008; 11:44:51 

Ya nedir bu tepki ya aldığım kart nvdia olsa alır takardım direk ama ilk defa ati almışım ve doğal olarak 4870 in yaşadığ sorunaları hepimiz biliyoruz ya bunu sormakla ayıp mı ettim ben ya ?
Valla böyle tepki alıcağmı bilsem hiç açmazdım ya

stekemen

9 Ekim 2008; 11:59:31 

quote:

Bu kardeşimiz bir boşlukta bulunup böyle bir soru sormuş,olabilir insan bazen böyle olabiliyor.Adamın üstüne gitmeyin.Ama kardeş hani sen forumu ciddi takip ediyorsun gibi ya;o yüzden millet sorundan rahatsız olmuş..

Gigabyte DQ6*Core 2 Duo E6400@3.800Mhz*G.Skill PC6400 GBNR 2*1 GB*Palit 4870 Sonic*Wd Raptor 74
cenkyyy

9 Ekim 2008; 12:07:18 

Ya kardeş forumu zaten ben her dakka takip ediyorum sürekli forumdayım ama gerçekten içime kuşku düştü ya sonuçta 500 ytl ye yakın para vermişim karta hani onu geçtim bi hata kart gidecek garantiye falan onu bekle sırf bunlar gelmesin diye sordum bu soruyu
quote:

Orjinalden alıntı: stekemen

quote:

Bu kardeşimiz bir boşlukta bulunup böyle bir soru sormuş,olabilir insan bazen böyle olabiliyor.Adamın üstüne gitmeyin.Ama kardeş hani sen forumu ciddi takip ediyorsun gibi ya;o yüzden millet sorundan rahatsız olmuş..

saddamx

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:12:38 

yapıcağın şeyi biliyosun aslında ama neden böyle gereksiz bir sorma nedeni buldun anlamadım.Korkuyorum yakında biri şöyle bi soru sorucak:

-Ben Q6600 işlemci aldım ama F klavye kullanıyorum. Sizce çakışma yapar mı??

Kirk Hammett

Take A Look To The Sky Just Before You Die..!! It's The Last Time You Will...
cenkyyy

9 Ekim 2008; 12:25:21 

insanların sorduğ soruyla dalga geçmek potansiyelinmi ?
quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

yapıcağın şeyi biliyosun aslında ama neden böyle gereksiz bir sorma nedeni buldun anlamadım.Korkuyorum yakında biri şöyle bi soru sorucak:

saddamx

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:29:02 

quote:

insanların sorduğ soruyla dalga geçmek potansiyelinmi ?
quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

orda seninle ilgili herhangi bi dalga söz konusu değil. Ha kendinde dediğim soruyu sorucak potansiyeli görüyosan o zaman alın üstüne

Kirk Hammett

cenkyyy

9 Ekim 2008; 12:36:10 

Evet içime düşen korku yüzünden o potansiyeli kendimde görüyorum arkadaşım !!!

Erwin

9 Ekim 2008; 12:37:17 

Eski kartın sürücüsünü Program Ekle/Kaldır'dan kaldırmakla olmuyor o.Guru3D'ye bak.Orada Driver Destroyer tarzı programlar var.NVIDIA için olanını bul iyice bir temizle sürücünün kalıntılarını.Sonra ATI sürücülerini kur.

E2160@3.2Ghz - Thermaltake Big Typhoon - Gigabyte P35C-DS3R - XpertVision HD4870 - Samsung 226BW - 4 GB DDR2-800 Mushkin Perf. - Enermax Chakra 250mm - Seagate 400GB SATA2 16MB - 300GB SATA NCQ Seagate - Seagate 320 GB SATA2 16MB - BenQ DvD-Writer - Logitech G5 - Logitech Rumblepad 2

"Bence Galatasaray'lılık Din Gibi, Mezhep Gibi Yerleşmiş Köklü Bir İnançtır.Galatasaray'ı İşte Bunun İçin Tercih Eder ve Galatasaray'lılığımla Her Zaman Gurur Duyarım." - Metin Oktay

saddamx

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:42:14 

quote:

Evet içime düşen korku yüzünden o potansiyeli kendimde görüyorum arkadaşım !!!

Rahat ol çözümü biliyosun. Kafanı kurcalıcak bişi yok deneyerek herşeyi çözebilirsin.

Kirk Hammett

mahmut_cinar

9 Ekim 2008; 12:50:37