Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 4870 aldım ama sormak istediğim ve yardım istiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: 4870 aldım ama sormak istediğim ve yardım istiyorum Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tuğer

11 Ekim 2008; 0:17:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gayet doğru anlaşıldın, merak etme.

Evet uzamasın. Sizler bir şey yazmadığınız sürece, uzamayacak zaten.
Big.Daddy

11 Ekim 2008; 0:20:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Gayet doğru anlaşıldın, merak etme.

Evet uzamasın. Sizler bir şey yazmadığınız sürece, uzamayacak zaten.

o ''bizler'' olcaktı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big.Daddy -- 11 Ekim 2008; 0:15:44 >

Asus striker II extreme|| QX9650@4.3 ghz ||XFX GTX280 XXX SLI(730/1530/2580)|| SuperTalent ProjectX 4gb(2*2) 1950mhz (8-7-7-20) ||4xSeagate Barracuda 250gb 7200.10(410AS) 128k/Raid0||External Seagate 1Tb Free Agent PRO Depo||Technisat Skystar 2 usb || ThermalRight Ultra120 Extreme+2x12cm/2000rpm/80CFM fans ||Creative X-Fi Elite PRO|| Sony STRDB790 6.1ch AMFİ ||Sony SA-VE556H 6.1ch(6*140w+150w) SPEAKER || High Power 1200 watt| ||CoolerMaster Cosmos S Rc:1100(1x22cm/1000rpm+6x12cm/2000rpm)|| ZALMAN ZM-MFC2 Fan controller||Samsung FullHD T260
Lacano

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 9:36:30 

Arkadaşlar sakin olun lütfen arkadaşımız endişeli olduğu için sadece emin olmak amacı ile yazmıştır o soruyu bazen banada olur bir dünya para verip aldığım bir cihazla ( cep tel , Pc parçası ) ne yapcağımı çok iyi bilsem bile ilk önce kullanma klavuzunu okuyup öyle kullnıyorum veya takıyorum sonuçta biz paralarımızı sokaktan toplamıyoruz hepimiz alın teri döküyor o paralar için saatlerce...

Birde bilmek ayrı emin olmak ayrı yani sonuçta bilgi paylaşımında fikir alış verişinde bir terslik göremiyorum galiba arkadaşımızda bu düşünceler içerisindeydi , ben böyle düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 11 Ekim 2008; 9:40:06 >

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK
Sam0!

Sisteme Gözat

19 Ekim 2008; 14:17:39 

@Tuğer Teşekkürler..

Eski kullanıcı hesabıma taşındım, lütfen burdan iletişime geçiniz;
http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1118
Sam0
IronFuneral

19 Ekim 2008; 19:13:07 

Ellerine sağlık güzel test

Intel Pentium Dual Core E2200 @2.2 * Asus P5KPL G31 * Asus EAX1550 Silent 512 Mb 32 Bit DDR 2 Vga* HI-LEVEL 2x1 GB 800Mhz DDR2 * Samsung 20X Siyah Sata DVD/RW * 80GB SAMSUNG 7200 SATA-2 8MB HDD * AOC 17" LCD
arg-ist

20 Ekim 2008; 15:11:26 

yuh ya... başlıkla ilgili olarak merakımdan konuyu okiyim dedim ....
bir ortam, bir konu gereksiz yere bu kadarmı uzatılıp, gerilir, kişiselleşip, boyut kazanır...

Mesaj atmadanda duramadım ...

[/quote]
delinin biri kuyuya bir taş atmış(kastım sen değilsin-CENKYYY-), 40 -AKILLI-!!!! çıkaramamış.taşı çıkarmaya meraklı amma da -AKILLI-varmış forumda. dostlar forumda her seviyeden(bilgisayar bilgisi ) insan var. eğer kendinizi bilginizle bulutların üzerinde görüyorsanız, yerdekilerle uğraşmayın lütfen siz uçmaya!!!!! devam edin. o soruyada bilgisince cevap verecekler var bu forumda daha...gücünüzü bilginizi göstererek onu başkaları ile paylaşarak gösterin.yoksa buradan dalga geçmek hiç zor değil. gereksiz yer kırıcı olmayın lütfen.slm.

ozgboy

Sisteme Gözat

21 Ekim 2008; 18:05:51 

Bu 4870 lerin 3DMARK06 sonuçları niye düşük yaaa? Kıl oldum... 9800GT ile neredeyse aynı skoru alıyordum. Arada 600 puan fark var sadece. Ben de bugün aldım aynı karttan ve bendeki de 1024 çıktı. Bir yanlışlık mı var diye 50 defa kontrol ettim ama ıhhhh. Valla alacak varsa hemen alsın bu karttan. 512 fiyatına 1024 3DMARK sonucum:

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Ekleme:

Azcık O/C yapınca puan biraz yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 21 Ekim 2008; 21:43:41 >

İletişim bilgilerim:
Özgür ÖZDENER
msn: ozgboy@hotmail.com
Q6700, Big Typhoon VX cooler, ASUS P5Q, Crucial 2x1 gb. 1066, Expertvision HD4870 Sonic, 2x320 Gb Sata2 Seagate 16 Cache Raid 0, FSP 1000 watt psu, LG DVDWR, Asus Vento kasa vs vs.
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: 4870 aldım ama sormak istediğim ve yardım istiyorum Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar