İkinci el mesajı:168
Katılım zamanı: 20 Mart 2006; Şehir: Bursa Durum: Forumda değil
9 Ekim 2008; 1:55:01
arkadaslar 10 gun once teknosadan sony erıcson w880 aldım,,forumdanda kullanlar uyardıgı halde mesaj cekenler almasın dedıgı halde bende cok sık mesaj cektıgım halde telefonu aldım,,arkadaslarımında dedıgı gıbı tusları cok kucuk oldugu ıcın mesaj cekmekte zorlandım ve telefonu ıade ettım ,,,teknosada bana 199 ytl lık ıade cekı verdı ,, bu ıade cekı bana lazım olmadıgından dolayı nakıt 180 ytl ye satıyorum ,, bu cekın kullanım suresı yoktur ,,, Turkıyedekı butun teknosalarda gecerlıdır ve ıstedıgınız herhangı bı urunde kullanabılırsınız ,,Türkiyenın 4 bı yanına odemelı kargo ıle gonderılır
İkinci el mesajı:491
Katılım zamanı: 6 Temmuz 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
9 Ekim 2008; 2:11:49
pm iletilemiyor
referans degil alıs-veris yaptıklarım:Pain(ist-gsm),pLayer(ist-oem),visor(kıbrıs-mouse),garuda(ank-gsm),ERGENEKON(ant-sonuna kadar kefilim),justsky(ist-gsm),ss64(sivas-gsm),msb2005(ank-gsm),number_one(ank-laptop), gentlieagent(ank-laptop) ,erkandere(ist-oem), wwwengin(ank-pc masa),ManagerCall(ank-webcam),CemaL79(ist-oem),canimasyon(ist-hdd),titanyum_06(edirne-hdd), arsoy(ank-laptop fan),gfb_nedkelly(ank-gsm),aykhut(ank-gsm),tacettineren(mersin-gsm),ufukuzman(izmir-laptop cdrom),akilonya(ank-wifi),dossts (konya- laptop ram),enginerdi (ist-gsm) daha en az 20 kişi vardı fakat profilimin silinmesinden dolayı simdilik aklıma gelebilenleri yazdım..
19 ytl kar etmek için alınmaz sanki? bi de kargo parası var tabi.
Aynen öyle kargosu da var kimse 15 lira için zahmetine girmez , başlıga da sadece180 yazmışsın hocam O değil de teknosa nasıl kullanılmış kutus açılmış w880i yi geri aldı alıyorlar mı ki böyle mesaj çekememe gibi basit bi sebepten dolayı ?