Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
JAILBEARK yaptik peki apel storedeki oyunlari cydia'n indirebilirmiyz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> JAILBEARK yaptik peki apel storedeki oyunlari cydia'n indirebilirmiyz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iyimser bir gul

9 Ekim 2008; 1:46:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet arkadaslar varmi boyle bi soucre parali oyunlari bedava yukleyebilecegimiz bir soucre?varsa gercekten JB yaptigima deger diye dusunuyorum simdiden yardim sever arkadaslara tesekkurler

bay fransiz
reiis

9 Ekim 2008; 8:39:35 

olmazmi appsharayi kur orda istedigin oyun program var istegin program yoksa safariden googlede ara bul ipasini indir kur kolay gelsin

AyFoN 2g 16 cigabayt form wayir iki nokta bir
OCEANS13

9 Ekim 2008; 9:42:51 

apshara dan uzak dur baya sorun bırgun çalışıyor birgun çalışmıyor.Birde rica etsem amacım tartış mah değil ama şu başlığını değiştir App Store da ve Cydia dan yazarsan daha anlamlı olacaktır ve katılım artacaktır emın ol.Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCEANS13 -- 9 Ekim 2008; 9:39:59 >

Sadece bildigin kadariyla varsındır.
iyimser bir gul

9 Ekim 2008; 12:21:22 

arkadasim basligi degistir demissin de.nasil degistirildigini bilmiyorum ki bi yardim etsen cok guzel olucak saygilar

bay fransiz
reiis

9 Ekim 2008; 12:29:19 

quote:

Orjinalden alıntı: OCEANS13

apshara dan uzak dur baya sorun bırgun çalışıyor birgun çalışmıyor.Birde rica etsem amacım tartış mah değil ama şu başlığını değiştir App Store da ve Cydia dan yazarsan daha anlamlı olacaktır ve katılım artacaktır emın ol.Saygılarımla....

hacı ben appsharayı source olmasada çalıştırmayı başardım şoylekı sfarıden ipa sitelerıne giriyom birtane ipa indiriyom dowlond plugin ile sonra safarıden cıkıp wifiyi kapattım efem ondan soora appsharayı açtım installaous sonra install all yani aynı işlemi yapıp cıktım ekrandaki kararma geçtıkten sonra cıkılıyor aaa bi baktım bizim ipa gelmiş abi ben geldım diyor selamı var sizlere

iyimser bir gul

10 Ekim 2008; 0:12:19 

arkadasim siteye nasil baglaniyon hangi adresten yani yardim edebilirmisin?

bay fransiz
reiis

10 Ekim 2008; 10:43:11 

telden yazmaya calıştım ıkıde bir menuye attı neyse Mobile installition dosyanın degişmiş oldugunu varsyarak cydadan erica utilities -safari download plugin-uuıd generator bunları kur sonra cydaya su sourcu ekle //cydia.hackulo.us/ manege kısmında eklediğin bu source tıkla ıkı tane program olcak appshara ve ınstallaus ıkısınıde yukle ve cık program kurulmuş olcak appsharaya tıkla ıstediğin programı ındırdıkten sonra once installaus bekle uyarıdan sonra ınstall all burda cıkan uyarıya ok dedikten sonra bekle karartı gectıkten sonra home tuşuna basıp cık program kurulmuş olcak eger rarlı bır dosya indirmemişsen

iyimser bir gul

10 Ekim 2008; 12:58:43 

arkadaslar dediklerinizi yaptim ama ekranda gorukmuyor yanlis biseymi yaptim ?yoksa ne yapmam lazim

bay fransiz
iyimser bir gul

10 Ekim 2008; 13:11:01 

evet arkadaslar en sonunda oldu ama hic birsey indiremiyorum.ekranda yazan aynen su,installing all IPA's. please wait,this can take some time depending on how many application it is installing.eveet arkadaslar simdi ne yapmam gerekli?simdiden tessekkurler

bay fransiz
iyimser bir gul

10 Ekim 2008; 13:20:55 

arkadaslar bi de bu IPA ne olur ve nereden nasil indiriliyor?pc den mi yoksa iphonedanmi indiricembu ara iphone 3G kullaniyorum verdiginiz soucre ler 3G icin degilmi?saygilar biraz ck soru sordum kusuruma bakmazsiniz umarim herkese iyi gunler

bay fransiz
77turk77

10 Ekim 2008; 13:37:56 

cydia source:

apt.ingilizanahtari.com

her gün artan oyun ve uygulamaları buradan temin edebilirsiniz..

Barzo1905

10 Ekim 2008; 13:39:52 

ipa bir uygulama türü yani indirdiğin programın içinden çıkar bi yerden indirilmez...

bu tip ipa uygulamaları;

www.ihacks.ru adresinde bolca bulabilirsin, daha sonra da itunes ile sync ederek yüklyeceksin...

iyimser bir gul

10 Ekim 2008; 23:20:01 

arkadaslar bir turlu olmuyor ya verdiginiz siteden hic bisey bulamadim iyi bir aciklama yaparmisiz?

bay fransiz
ozngltkn

11 Ekim 2008; 14:41:30 

AppShare
ne zor şunu şöyle yazmak değilmi!

PSN: Gbros
iyimser bir gul

12 Ekim 2008; 3:29:46 

herkese tessurler en sonunda oldu hersey bedava yukluye biliyorum emegi gecen herkese tessekkurler

bay fransiz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> JAILBEARK yaptik peki apel storedeki oyunlari cydia'n indirebilirmiyz Sayfa: [1]
Buraya git: