apshara dan uzak dur baya sorun bırgun çalışıyor birgun çalışmıyor.Birde rica etsem amacım tartış mah değil ama şu başlığını değiştir App Store da ve Cydia dan yazarsan daha anlamlı olacaktır ve katılım artacaktır emın ol.Saygılarımla....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCEANS13 -- 9 Ekim 2008; 9:39:59 >
apshara dan uzak dur baya sorun bırgun çalışıyor birgun çalışmıyor.Birde rica etsem amacım tartış mah değil ama şu başlığını değiştir App Store da ve Cydia dan yazarsan daha anlamlı olacaktır ve katılım artacaktır emın ol.Saygılarımla....
hacı ben appsharayı source olmasada çalıştırmayı başardım şoylekı sfarıden ipa sitelerıne giriyom birtane ipa indiriyom dowlond plugin ile sonra safarıden cıkıp wifiyi kapattım efem ondan soora appsharayı açtım installaous sonra install all yani aynı işlemi yapıp cıktım ekrandaki kararma geçtıkten sonra cıkılıyor aaa bi baktım bizim ipa gelmiş abi ben geldım diyor selamı var sizlere
telden yazmaya calıştım ıkıde bir menuye attı neyse Mobile installition dosyanın degişmiş oldugunu varsyarak cydadan erica utilities -safari download plugin-uuıd generator bunları kur sonra cydaya su sourcu ekle //cydia.hackulo.us/ manege kısmında eklediğin bu source tıkla ıkı tane program olcak appshara ve ınstallaus ıkısınıde yukle ve cık program kurulmuş olcak appsharaya tıkla ıstediğin programı ındırdıkten sonra once installaus bekle uyarıdan sonra ınstall all burda cıkan uyarıya ok dedikten sonra bekle karartı gectıkten sonra home tuşuna basıp cık program kurulmuş olcak eger rarlı bır dosya indirmemişsen
evet arkadaslar en sonunda oldu ama hic birsey indiremiyorum.ekranda yazan aynen su,installing all IPA's. please wait,this can take some time depending on how many application it is installing.eveet arkadaslar simdi ne yapmam gerekli?simdiden tessekkurler
arkadaslar bi de bu IPA ne olur ve nereden nasil indiriliyor?pc den mi yoksa iphonedanmi indiricembu ara iphone 3G kullaniyorum verdiginiz soucre ler 3G icin degilmi?saygilar biraz ck soru sordum kusuruma bakmazsiniz umarim herkese iyi gunler