arkadaşlar bunu almak üzereyim sıfır 45 lira sadece siyah beyaz ve arada renkli çıktı alacağım sizce fiyatı nasıl iş görür mü yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
bak dostum ben bu işlerle uğraşıyorum ama bence alma. çünkü içinden sadece renkli kartuşu geliyor. yani aldığından bir tanede siah alman gerekiyor. siyah kartuşuda pahalıdır bu ürünün. 40 lira civarı.
aynı zamanda renkli kartuşu da çok pahalı. 50 ytl civarında. o yüzden sen şimdi bu makineyi alsan içinden çıkmıcaj kartuşla beraber en aşşa 85 liraya patlıcak.
senin işini hp deskjet d2460 modelli yazıcıda görür. hem aynı işi yapıyor hem full dolu kartuşlarla geliyor hemde kartuşları canon a göre %50 daha uygun.
teşekkürler...
9 Ekim 2008; 4:30:26
Canon'larda dolumlar problemli hatta olmuyor. HP alın.
Dostum yazıcıya değil mürekkep,toner ucuz bulunurluğuna bak kartuşu yazıcıdan pahalı modellerden uzak dur piyasada kartuşu doldurulabilen yazıcıları tercih etmeni öneririm.
Dostum yazıcıya değil mürekkep,toner ucuz bulunurluğuna bak kartuşu yazıcıdan pahalı modellerden uzak dur piyasada kartuşu doldurulabilen yazıcıları tercih etmeni öneririm.
Çok doğru söylemişsin kardeş. Yalnız bu bahsettiğin yazıcıları da yazsaydın ve bizde ne olduğunu öğrenseydik daha ii olurdu.
toneri dolan yazcılar canon 2900 samsung 1610 yada hp 1005 fiyatlatı hemen hemen aynı burada en karlısı canon 2900. Çünkü 2500 sayfa ile gelmektedir diğerlerinde ise bu sayı samsungda 2000 hp de ise 700 sayfa olmaktadır Karar senin