bugün philipsin sitesini gezerken aklıma geldi acaba philips receiver nerden bulurum dedim bi baktım gerçektende çok şık ve benim takımımı tamamlayacak bi receiveri varmış philips abimin ve sitede türkiye satıldığı ülkeler arasında görünüyordu hemen philips müşteri temsilcisini aradım çıkan baya derdimi açıkladım oda bana bi distrübütör numarası verdi aradım adamlar taşınmış ama yinede izlerini buldum aradım kız biz hiç philips distrübütörlüğü yapmadık dedi enteresan dedim kapattım tekar philips müşteri temsilcisini aradım kız biraz mahçup olur gibi biraz bekleti ve numaramı aldı beni arayacaklarını söyledi peki dedim ditenizde türkiye satılan ülkeler içinde görünüyor dedim! kız o site malesef global bizle alakası yok dedi meğersem com.tr değilmiş hiç umudum yoktu zaten iyice pes ettim zavallı türkiyem yumatuların goldmasterleri çakma markaların eline düşmüş ya çok iyi ürünler var yada aradığını bulamazsın spot bi ülke olmuş istemiyorum ben kardeşim goldmaster nex star gibi cihazlar kullanmayı benim tv dvd playerim philips neden receiverim öyle olmasın neyse çok merak ediyorum acaba fiyatı kaç para bi nokia bide philips receiverlere hastayım