Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS dsr310-310 digital receiver

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> PHILIPS dsr310-310 digital receiver Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
satoyama

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 1:15:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bugün philipsin sitesini gezerken aklıma geldi acaba philips receiver nerden bulurum dedim bi baktım gerçektende çok şık ve benim takımımı tamamlayacak bi receiveri varmış philips abimin ve sitede türkiye satıldığı ülkeler arasında görünüyordu hemen philips müşteri temsilcisini aradım çıkan baya derdimi açıkladım oda bana bi distrübütör numarası verdi aradım adamlar taşınmış ama yinede izlerini buldum aradım kız biz hiç philips distrübütörlüğü yapmadık dedi enteresan dedim kapattım tekar philips müşteri temsilcisini aradım kız biraz mahçup olur gibi biraz bekleti ve numaramı aldı beni arayacaklarını söyledi peki dedim ditenizde türkiye satılan ülkeler içinde görünüyor dedim! kız o site malesef global bizle alakası yok dedi meğersem com.tr değilmiş hiç umudum yoktu zaten iyice pes ettim zavallı türkiyem yumatuların goldmasterleri çakma markaların eline düşmüş ya çok iyi ürünler var yada aradığını bulamazsın spot bi ülke olmuş istemiyorum ben kardeşim goldmaster nex star gibi cihazlar kullanmayı benim tv dvd playerim philips neden receiverim öyle olmasın neyse çok merak ediyorum acaba fiyatı kaç para bi nokia bide philips receiverlere hastayım

"O nu mezhebinize siyasi görüşünüze ve ana fikrinize göre kafanızda şekillendirmeyin sen ne düşünürsen düşün O yine ATATÜRK'dür öyle kalacaktır.."
m.kibaroğlu
blackeagle1980

15 Kasım 2008; 11:44:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

158,03 YTL arkadaşım site ismi verilmi bilmediğim için yazamadım...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> PHILIPS dsr310-310 digital receiver Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.
Cebit 2008: Çizgi Elektronik CPU Turkey
Çizgi Elektronik öncülüğünde başlayan Türkiye'nin kendi işlemcisini üretmesini teşfik eden yarışma ile ilgili bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar